Web Analytics
More
    Reklāma

    Google ceļ spārnos piegādes ar Project Wing

    Jaunākie raksti

    Amazon jau šur tur paspējuši izmēģināt nākotnes piegādes tehnoloģiju pa gaisu un beidzot arī Google izsludinājusi savu autonomo bezpilotu lidaparātu piegādes servisu.

    Google Project Wing ir identiskas idejas lidojošas mantu piegādes sistēmas mugurkauls. Google Project Wing ir paspējis veikt vismaz 30 izmēģinājuma lidojumus kopš augusta vidus Austrālijā. Austrālijas teritorija ir milzīga, tāpēc piepilsētās dzīvojošajiem bezpilotu lidaparātu piegādes serviss varētu būt ideāla iespēja iegūt dažādas nelielas preces īsā laikā pēc pasūtījuma veikšanas.

    Reklāma

    Interesanti, ka Google Project Wing ir lidmašīnas un helikoptera hibrīds. Tas var pacelties gaisā vertikāli, kā arī piegādāt paciņu kaut vai pa skursteni (tam gan būtu jābūt paliela izmēra skurstenim). Pēc pacelšanās nepieciešamā augstumā, Project Wing ieņem horizontālu pozīciju un lido kā lidmašīna, tādā veidā taupot enerģiju.

    Pagaidām Google Project Wing nevar uzskatīt par pilnīgi uzticamu piegādes veidu, kā arī tam vēl tāls ceļš ejams līdz varēs šādu servisu piedāvāt oficiāli.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=cRTNvWcx9Oo]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    29.08.2014 13:16

    Lidmašīnas un helikoptera hibrīds viennozīmīgi ir solis uz priekšu attiecībā pret klasiskiem droīdiem. Bet vienalga pilsētvidē ļoti problemātisks pasākums.

    Reklāma