Web Analytics
More
    Reklāma

    Budžeta klases Nokia 130 Latvijā būs pieejams jau oktobrī, maksās 25 eiro

    Jaunākie raksti

    No oktobra Latvijā būs pieejams jauns budžeta klases tālrunis Nokia 130 un Nokia 130 Dual SIM ar īpaši ilgu akumulatora darbības laiku, izturīgu korpusu un vienkāršotām viedtālruņu pamatfunkcijām — video un mūzikas atskaņošanas iespējām. Jaunais tālrunis Nokia 130 būs īpaši piemērots gan tiem, kas tikai sāks savu pieredzi mobilo tālruņu vidē, gan tiem, kas jau skaidri zina, kas viņiem nepieciešams — vienkāršs, bet uzticams palīgs ikdienā.

    Nokia 130 darbojas uz Nokia OS operētājsistēmas 30+ sērijas, tam ir 1,8 collu ekrāns, iebūvēts video un MP3 atskaņotājs, kā arī FM Radio un kabatas lukturīša funkcija. Izmantojot SD atmiņas karti, Nokia 130 ir iespējams atskaņot video un mūzikas failus ar kopējo apjomu līdz pat 32 GB, kas ir pielīdzināms 6000 dziesmām. Video atskaņošanas ilgums vienā telefona uzlādes reizē ir 16 stundas, bet klausīties mūziku iespējams gandrīz divas dienas jeb 46 stundas.

    Reklāma

    Kontaktinformācijas, video, mūzikas vai cita satura kopīgošanai nav nepieciešams interneta pieslēgums, ar Nokia 130 to var veikt, izmantojot SD atmiņas karti, USB datu kabeli vai lietotni Slam ar Bluetooth starpniecību.

    Nokia 130 ir pieejams arī Dual SIM versijā, kas sniedz iespēju izmantot divas SIM kartes vienlaicīgi, paplašinot sakaru iespējas. Ierīces baterijas darbības ilgums gaidstāves režīmā ir 36 dienas, bet maksimālais 2G sarunu laiks ir 13 stundas.

    Telefons Nokia 130 būs pieejams melnā un sarkanā krāsā, un tā aizmugurējais vāciņš klāts ar īpašu apvalku, kas ir izturīgs pret skrāpējumiem. Nokia 130 un Nokia 130 Dual SIM aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena Latvijā būs 25 EUR. Tas būs nopērkams mobilo tālruņu tirdzniecības vietās.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=a6SX3Gxbawc]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    lēpis
    29.08.2014 13:39

    Interesants un vienkāršs modelis. Bet ļoti iegriež tas, ka ir tikai mobilais internets.

    29.08.2014 13:43
    Reply to  lēpis

    Vai šādas kategorijas (iespēju) ierīcei tas ir tik būtiski? Tādā mazā ekrāniņā taču neiesi dikti nopietni internetot, ne?

    Reklāma