Web Analytics
More
    Reklāma

    Google varētu ievākties vecos Losandželosas angāros

    Jaunākie raksti

    Google savām ofisa vajadzībām noskatījusi milzīgu angāru, kas atrodas pie Losandželosas starptautiskās lidostas. Šajā angāru ansamblī četrdesmitajos gados tika būvēta tobrīd pasaulē lielākā lidmašīna, kā arī uzņemtas tādas filmas kā “Independence Day” un “Transformers”. Angāru 1943. gadā būvējis vismaz pēc atsevišķām mākslas filmām pazīstamais Hovards Hjūzs (Howard Hughes).

    Milzīgo angāru komplekss tiekot lēnām pārbūvēts par ofisu ēkām un vienā no tām jau ir ievākušies YouTube darbinieki.

    Reklāma

    Google grasās aizņem visu gandrīz 28 000 kvadrātmetru lielo angāru. Angāra garums ir vairāk kā divas reizes pārsniedz futbola laukumu, kā arī tā augstums atbilst septiņu stāvu ēkai.

    Google jau ir izpelnījusies ievērību ar dažādiem interesantiem īpašumiem. Viens no tiem ir noslēpumainās baržas, kas tika padzītas no Sanfrancisko līča. Tiek ziņots, ka baržās ir ekskluzīvas telpas, kas paredzētas Google Glass un līdzīgiem izstāžu centriem. Tur varot iekļūt tikai ar speciāliem ielūgumiem.

    Šobrīd Apple Campus 2 tikai sāk ieņemt savas formas, bet plānotais milzīgā projekta pabeigšanas laiks ir 2016. gada 4. ceturksnis. Apple projekts aizņems 260 000 kvadrātmetrus.

    AvotsWSJ
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    27.08.2014 15:18

    Nū, bildē redzamais angārs jaunu neizskatās pēc 7stāvu augstuma

    Artis Abols
    27.08.2014 15:33

    Bildē redzamais auto noteikti ir kas šāds:

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5c/CamionFermont.png

    Reklāma