Web Analytics
More
    Reklāma

    Dropbox būtiski samazina pakalpojuma cenu un ievieš vairākas noderīgas funkcijas

    Jaunākie raksti

    Dropbox datu uzglabāšanas mākoņserviss ir populārākais šāda tipa pakalpojums arī starp Kursors.lv lasītājiem un šodien tam ir vairāki ļoti patīkami uzlabojumi. Iesākumā par vairākām jaunām un noderīgām funkcijām. Krietni iespējām bagātāka nu ir kļuvusi Dropbox servisā saglabāto failu koplietošana (pieejama Dropbox Pro lietotājiem). Dropbox uzglabāto failu saitēm tagad var iestatīt paroles, pieejamības laiku un tagad varēsim norādīt kuri failu saņēmēji varēs tikai apskatīties failus un kuri tos arī labot. Klāt nākusi iespēja attālināti izdzēst Dropbox datus no ierīcēm, ja tās ir nozaudētas vai nozagtas.

    Password-protected-links
    Dropbox saites tagad var aizsargāt ar parolēm

    Otrs būtisks jaunums – ievērojams cenas samazinājums. Tagad individuālie Dropbox lietotāji var izvēlēties Dropbox Pro plānu un par 9.99 eiro (vai 9.99 ASV dolāri) saņemt 1 TB vietu mākoņservisā. Iepriekš par šādu naudu lietotājam pienācās tikai 100 GB un maksimums bija 500 GB. Esošie Pro pakalpojuma lietotāji jauno pakalpojumu saņems dažu tuvāko dienu laikā. Biznesa lietotājiem ir pieejams Dropbox for Business pakalpojums ar 12 eiro ikmēneša maksu par katru lietotāju. Cenu samazinājums ir ilgi gaidīts, jo līdz šim Dropbox ir bijis labākais, taču vienlaicīgi arī dārgākais šāda tipa pakalpojumu sniedzējs. Šogad Google Drive pakalpojumam tika samazināta cena līdz 9.99 dolāriem par 1 TB un arī Microsoft OneDrive piedzīvoja cenu samazinājumu.

    Reklāma

    2014-08-27_2258
    Dropbox pakalpojuma plāni privātpersonām un uzņēmumiem

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    29.08.2014 09:20

    Starp citu, par to jūsu aptauju- tur bija jābūt nevis radio button, bet check box. Es atbildēju, ka izmantoju citu, lai gan patiesībā izmantoju gan Dropbox, gan OneDrive, gan Google drive, gan iCloud. Tie par visiem kopā spēj piedāvāt pietiekami lielu apjomu datu uzglabāšanai. Bez maksas, protams.

    9,99 (120 gadā) par 1TB vēl arvien ir par dārgu. Par 50- 60 gadā es parakstītos.

    30.08.2014 09:35
    Reply to  Ivars Krafts

    Es ilgi domāju par to aptaujas realizāciju un tomēr beigās paliku pie vienas izvēles, lai atlasīto to servisu, kas tiek izmantots primāri vai kurā tiek glabāti svarīgākie dati.

    aivarssterns
    03.09.2014 18:33

    Man liekas ka ir nepieciešami arī mazāki plāni, piemēram man tagad beidzas periods kurā varu izmantot HTC iedotos GB, bet 1 TB man šobrīd nav nepieciešams, attiecīgi es domāju risinājumus ko darīt, jo maksāt par vietu ko neizmantoju ir neizdevīgi :) būtu forši ja būtu tāds plāns kur tu maksā par tevis izmantoto vietu un whola.

    Reklāma