Web Analytics
More
    Reklāma

    BitTorrent Sync 1.4 – vienkāršs veids lielu datņu pārsūtīšanai

    Jaunākie raksti

    Mākonis šeit un mākonis tur, bet bieži vien datu mākoņu kontiem ir ierobežojumi ielādes apjomos vienai datnei un pavisam noteikti arī kopējam datu apjomam. Jau iepriekš rakstīju par WeTransfer, kas pieļauj līdz 10 GB nosūtīšanu vienam vai vairākiem saņēmējiem. Tagad arī BitTorrent Sync ir uzlabojis savu servisu, kas vēl vairāk mūsdienu ātrā interneta laikmetā atvieglo datu pārsūtīšanu.

    BitTorrent Sync ir daļa no populārā P2P datu pārsūtīšanas protokola. Tāpat šim servisam nav centrālā servera, nav mākoņdatu ierobežojumu vai kāda galvenā spēka, kas diktētu nosacījumus. Vienīgais, kas spēj ierobežot BitTorrent Sync darbību ir interneta pieslēguma ātrums un atmiņas ietilpība.

    Reklāma

    BitTorrent Sync 1.4 versijā ir sakārtotas dalīšanās iespējas, pastāv iespēja dalīties ar veselām mapēm, bet ne ar atsevišķām datnēm. Saņēmējam nebūs nepieciešams BitTorrent Sync konts.

    BitTorrent Sync šobrīd ir pieejams Windows, OS X un Linux lietotājiem, kā arī tas ir iestrādāts dažos NAS produktos. Android lietotājiem arī šis serviss ir pilnīgi bez maksas, jo nav nepieciešams uzturēt galveno serveri datu pārsūtīšanas apkalpošanai.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=044jIZfnyqQ]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ashley
    28.08.2014 10:57

    Lai pārvilktu datus, abām ierīcēm jābūt online, right? Viena download, otra up, kā torentos? Šērojot no smatfona, tiek tērēts trafiks par upload?

    LOOK
    28.08.2014 12:29

    Man pagaidām WeTransfer ļoti apmierina. Grūti to ir pārspēt vienkāršībā. Un kas svarīgi, nevienam nekur nav jāreģistrējas.

    Reklāma