Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple uzsāk iPhone 5 bateriju nomaiņas programmu

    Jaunākie raksti

    Pirms pāris mēnešiem jau ziņojām par Apple lādētāju nomaiņas programmu un šodien ir kārta pavēstīt par jaunu nomaiņas programmu. Apple ir konstatējis, ka ļoti mazai daļai iPhone 5 telefonu var būt problēmas ar bateriju, kas izpaužas to ātrākā izlādē. Proti, telefons jāsāk uzlādēt arvien biežāk. Šī konkrētā problēma skar ierīces, kas ir pārdotas laika posmā no 2012. gada septembra līdz 2013. gada janvārim. Ja savam telefonam esi konstatējis šādu problēmu un tā pirkta norādītajā laika posmā, dodies uz Apple atbalsta lapu un ievadi savas ierīces seriālo numuru, lai noskaidrotu vai tev pienākas bezmaksas baterijas nomaiņa.

    Bateriju nomaiņa 22. augustā tiks uzsākta ASV un Ķīnā, bet pārējās valstīs sākot no 29. augusta. Latvijā bateriju nomaiņu nodrošina Apple pilnvarotie apkopes pakalpojumu sniedzēji BCCS un Capital (meklē tuvāko servisu). Servisā tavs telefons vēlreiz tiks pārbaudīts vai tas var saņemt šo bezmaksas baterijas nomaiņu. Tāpat servisā tiks pārbaudīts vai telefons ir darba kārtībā (piemēram, sasists displejs var traucēt nomainīt bateriju un šī problēma būs jāatrisina laicīgi). Ja baterija jau iepriekš nomainīta bez maksas un ierīcei pienākas bezmaksas baterijas nomaiņa, var sazināties ar Apple, lai pieprasītu naudas atmaksu. Apple var ierobežot remontdarbus atkarībā no ierīces iegādes vietas, tomēr, ja tā ir iegādāta kādā citā Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) valstī, remonts būs pieejams Latvijā un citās EEZ valstīs.

    Pirms ierīces nodošanas servisā Apple aicina saglabāt lietotāja datus, atslēgt Find my iPhone funkciju un pilnībā nonullēt tās iestatījumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma