Web Analytics
More
    Reklāma

    Cyanogen audzē muskuļus, piesaista Electronic Arts, Facebook vadītājus

    Jaunākie raksti

    Cyanogen palēnām sāk rādīt, ka arī šī trešo pušu Android modifikācija ir jāņem par pilnu. Cyanogen izstrādātā CyanogenMod ideja ir simpātiska daudziem Android entuziastiem, kuri savās viedierīces uzstāda jaunākos CyanogenMod modifikāciju veikumus. Tāpat OnePlus savā mītiem apvītajā One modelī izvēlējās uzstādīt tieši CyanogenMod, lai nodrošinātu atpazīstamību un funkcionalitāti.

    Cyanogen pie sevis pārvilinājis divus augsta ranga darbiniekus no Electronics Arts un Facebook. Skan jau ļoti glauni! Vivian Lee ir bijusī Electronics Arts mobilo ierīču produktu direktore un turpmāk viņa būs Cyanogen viceprezidente, kas atbild par mārketingu. Sid Murlidhar nāk no Facebook, kur viņš bija cieši saistīts ar Facebook Zero un Facebook Home programmām.

    Reklāma

    Šādi soļi norāda, ka Cyanogen grasās aptvert plašāku publiku, iespējams, turpmāk piedāvājot vienkāršākus risinājumus pāriešanai uz CyanogenMod. Pagājušā gada nogalē CyanogenMod izvietoja aplikāciju Google Play veikalā, kas ļoti atviegloja būvējuma uzstādīšanu viedtālruņos, bet aplikācija tika no turienes izņemta, jo neatbilda Play veikala nosacījumiem.

    AvotsRe/Code
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma