Web Analytics
More
    Reklāma

    Prezentēta jauno Acer Aspire V Nitro datoru sērija

    Jaunākie raksti

    Acer paziņoja, ka laiž klajā Aspire V Nitro sēriju, kurā pieejami 15 un 17 collu modeļi. Pilnīgai multimediju pieredzei veidotā V Nitro sērija sniedz jaudu un funkcionalitāti, kas nepieciešama prasīgām multimediju lietojumprogrammām, tostarp foto un video rediģēšanas programmatūrai, un audiovizuāli intensīvai un bagātīgai izklaidei, piemēram, Blu-ray filmu skatīšanai vai jaunāko spēļu spēlēšanai. Tiem prasīgajiem lietotājiem, kas vēlas būt gatavi neparedzētajam, ir pieejama īpaša vēl jaudīgāka versija Aspire V Nitro Black Edition.

    Veidots, lai atstātu iespaidu

    Aspire V Nitro piemīt elegants un moderns izskats un slaiks profils, kas plānāks par 2,5 cm. Vāks ir veidots ar NIL (nanoiespieduma litogrāfijas) tehnoloģiju, un tam ir patīkami pieskarties, pateicoties smalkajam metāla rakstam, kas ideāli papildina šīs piezīmjdatoru sērijas dizainu. Aspire V Nitro sērijai ir tastatūra ar sarkanu izgaismojumu un pilna cipartastatūra, nodrošinot izklaidi un ražīgu darbu kā dienā, tā naktī.

    Reklāma

    Veidots, lai paātrinātu

    Aspire V Nitro sērija ne tikai izskatās lieliski, bet arī ir sevišķi jaudīga ar jaunākajiem 4. paaudzes Intel® Core™ standarta sprieguma vai sevišķi zema sprieguma procesoriem. NVIDIA® GeForce® (līdz GTX 860M) sniedz lietotājiem izcilu veiktspēju spēlēs, nodrošinot augstākās klases vizuālo pieredzi un pavisam jauna līmeņa izklaidi.

    Papildinot lielo procesora ātrumu un satriecošo grafiku, Acer Aspire V Nitro sērijai ir divas bezvadu antenas vienas vietā. Bezvadu antenu 2×2 tehnoloģija apstrādā datus pat divkārt ātrāk nekā tradicionāli risinājumi, veidojot vairākievades/vairākizvades (MIMO) sistēmu un tādējādi padarot Aspire V Nitro vēl ātrāku un patiesi gatavu nākotnei.

    Šī datoru sērija bauda arī Acer DustDefender tehnoloģijas priekšrocības – tā ir gudra putekļu tīrīšanas tehnoloģija, kas izmanto piezīmjdatora liela ātruma metāla ventilatoru, lai aizvāktu iekšienē uzkrājušos putekļus, pagarinot kalpošanas laiku un uzlabojot veiktspēju, vienlaikus saglabājot ierīci vēsu. Un, kad intensīva lietošana prasa papildu ventilāciju, lietotājs var manuāli aktivizēt Black Edition sērijas CoolBoost ekskluzīvo Turbo Mode režīmu, kas palielina ventilatora ātrumu par 19% un samazina centrālā procesora/grafikas čipa temperatūru par 11% .

    Veidots, lai aizrautu

    Augstākās klases izklaides sniegšana lietotājiem bija viens no aspektiem, uz ko Acer koncentrējās, izstrādājot Aspire V Nitro sēriju. Lietotāji var baudīt spēcīgu ieskaujošo skaņu, klausoties mūziku, skatoties filmas vai spēlējot spēles, pateicoties 4 iebūvētajiem skaļruņiem (kopā 8 W jauda). Tas sniedz neticami pilnīgu audio baudījumu no visiem leņķiem. Turklāt Aspire V Nitro sērijas piezīmjdatori izmanto Dolby® Digital Plus Home Theatre™ Dialog Enhancement tehnoloģiju, kas uzlabo dialoga dzirdamību un mazina fona trokšņu traucējumus, padarot skaņu kristāldzidru optimālai izklaidei.

    Aspire V Nitro sēriju raksturo arī tās Full HD IPS tehnoloģijas displeji . Plaknes pārslēgšanas tehnoloģija nodrošina platu skata leņķi, ļaujot lietotājiem dalīties savā multimediju pieredzē ar citiem, nebaidoties par kvalitātes zaudēšanu. Acer ComfyView (atspīduma novēršanas tehnoloģija) samazina acu nogurumu un uzlabo vizuālo komfortu.

    Šis unikālais vadošo tehnoloģiju un unikālu funkciju apvienojums padara Aspire V Nitro sērijas sniegumu vairāk nekā tikai nedaudz spēcīgāku.

    Papildu aprīkojums un iespējas

    Lai lietotājiem sniegtu personalizētu pieredzi, Acer piedāvā virkni papildu iespēju un aprīkojuma Aspire V Nitro sērijai. Lietotāji var izvēlēties papildu Blu-ray diskdzini, lai atskaņotu jaunākās filmas savā piezīmjdatorā un baudītu lielisku kino arī ceļā; papildu M-Disc Ready diskdzini, lai ļautu datus ārēji saglabāt M-Disc diskā, kura kalpošanas laiks ir līdz 1000 gadiem – un tiem, kas vēlas labāko no abiem, BD un M-Disc diskdziņus ir pat iespējams apvienot.

    Līdz 3 TB lielajā cietajā diskā lietotāji var saglabāt līdz 200 DVD filmu, 100 000 dziesmu mp3 formātā vai 6666 fotogrāfijas, vienlaikus saglabājot piezīmjdatoru plānu un vieglu. Un tiem, kam sevišķi svarīgs ir ātrums, Aspire V Nitro sērijas 256 GB SSD atmiņas iespēja nodrošina ātru palaišanu un acumirklīgu piekļuvi failiem un datiem .

    Cenas un pieejamība

    Aspire V Nitro sērija Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģionā būs pieejama septembra sākumā. 15 collu modeļa sākuma cena ir 699 €, 17 collu modeļa – 799 €. Black Edition cenas būs attiecīgi 899 € par 15 collu modeli un 999 € par 17” modeli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    21.08.2014 10:46

    Ū ja..acers par apple cenām 8)

    Reklāma