Web Analytics
More
    Reklāma

    Omate gatavo Pebble Steel konkurentu

    Jaunākie raksti

    Pirms gada Omate finansējuma vākšanas vietnē KickStarter savāca vairāk nekā 1 000 000 ASV dolārus Omate TrueSmart viedpulkstenim. Tas ir interesants ar to, ka pulkstenis spēj darboties pilnībā bez piesaistes viedtālrunim un pat izmantojams kā telefons (ierīcē var ievietot SIM karti). Lai arī šādas ierīces ideja noteiktam cilvēku lokam var šķist interesanta, Omate nav gājis viegli ar šīs ierīces aizgādāšanu līdz klientu rokām. Produkta Vikipēdijas rakstā var izlasīt ar kādām dzelžu un programmatūras ķibelēm ir saskāries šis produkts.

    Tomēr pirmā produkta neveiksmes nav atturējušas Omate no jauna viedpulksteņa projekta uzsākšanas un jau oktobrī uzņēmums sola Omate X viedpulksteni sūtīt ražošanā. Jaunais pulkstenis ir iestrādāts gaumīgā alumīnija korpusā un tam ir lietotāja nomaināma 22 mm ādas siksniņa. Pulkstenim ir iebūvēts skārienjutīgs 1.54 collu liels 240 x 240 pikseļu izšķirtspējas displejs. Tā kā ierīcei nav jānodrošina telefona funkcija, tad arī baterijas darbības laiks ir uzlabots – ar vienu uzlādi tā spēs darboties 7 dienas. Pulksteni darbinās Nucleus operētājsistēma.

    Reklāma

    Funkcionāli (un arī vizuāli) Omate X vairāk līdzinās Pebble Steel, jo pamatā izmantojams kā aksesuārs telefonam. Solīts, ka Omate X spēs sadarboties ar Android un iOS ierīcēm un saņems paziņojumus par ienākošajiem zvaniem, ziņojumiem vai sociālo tīklu aktivitāti.

    Ierīces cena paredzēta 129 ASV dolāru apmērā un tas ir būtiski mazāk nekā Pebble Steel (249$) vai pat pirmās paaudzes plastmasas Pebble viedpulkstenis (150$), kas pavisam nesen ir saņēmis jaunas interesantas krāsas. Tehnoloģiju resurss Engadget vēsta, ka piecas dienas ierīces cenu var samazināt līdz 99 ASV dolāriem, ja pasūtot izmantojam atlaižu kodu “LUTETIA”.

    main4-pic

     

    2014-08-21_1157

    AvotsOmate X
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    21.08.2014 13:55

    7 dienas? Jāņem! :}

    Reklāma