Web Analytics
More
    Reklāma

    iOS arī saņem Google Photo Sphere Camera

    Jaunākie raksti

    Google tikko izlaidusi Photo Sphere Camera aplikāciju iOS lietotājiem. Tā ir pazīstama Nexus un dažu citu Android viedierīču īpašniekiem, jo ļauj uzņemt 360 grādu fotogrāfijas. Pēcāk ar tām var dalīties Google Maps un sociālajos tīmekļos.

    Photo Sphere Camera aplikācijas darbību raksturo stāvēšana vienā vietā un viedtālruņa kustināšana atbilstoši ekrānā redzamajiem norādījumiem. Aplikācija pati uzņems nepieciešamo fotogrāfiju skaitu, lai pēc iespējas labāk varētu izveidot panorāmas skatu.

    Reklāma


    gm_psc_beach_press

    Līdzvērtīgas iespējas iOS sistēmā piedāvā arī Pano metode iPhone kameras aplikācijā, kā arī aplikāciju veikalā atrodamās Sphere, 360 Panorama un Cycloramic lietotnes. Google izstrādātā Photo Sphere Camera būs nedaudz pilnīgāka, jo ļaus veidot arī sfēriskas panorāmas, līdzīgi kā Google Street View. Faktiski tiek uzskatīts, ka šis ir kārtējais Google mēģinājums uzlabot savu datu kolekciju ar lietotāju Photo Sphere panorāmām, kas turpinās papildināt Google Street View. iPhone lietotāju skaits ir liels un viņi labprāt izmanto šādu aplikāciju iespējas.

    AvotsiTunes
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma