Web Analytics
More
    Reklāma

    Xerox nobāl – Xiaomi MIUI 6 ir neganta iOS kopija

    Jaunākie raksti

    Visiem ir skaidri zināms, ka Xiaomi labprāt aizņemas lietotāja saskarnes elementus no Apple iOS. MIUI ir ne tikai saskarne, tā ir trešās puses Android operētājsistēmas modifikācija, kas pieejama uzstādīšanai vairākos izplatītos viedtālruņu modeļos, piemēram, Nexus 4 un Nexus 5. Ar MIUI 6, manuprāt, Xiaomi ir nedaudz pāršāvis pār strīpu, lai līdzinātos Apple iOS izskatam.

    Nevar noliegt, ka Apple iPhone tirdzniecība nebūtu ietekmējusi Ķīnas tirgu. Tur Apple produktiem ir milzīgs noieta pieaugums un, visticamāk, Xiaomi vēlas arī šo to iegūt no Apple uzvaras gājiena, piedāvājot daudz lētākus viedtālruņus ar līdzvērtīga izskata operētājsistēmu.

    Reklāma

    MIUI 6 būs jaunā Xiaomi Mi 4 viedtālruņa pamata operētājsistēmas izskats. Nepietiek ar to, ka Xiaomi Mi 4 izskats ir kopēts no iPhone 5, tas saņems arī līdzvērtīga paskata saskarni. Būtu grūti apgalvot, ka Apple izgudroja plakanu ikonu dizainu vai krāsas, bet MIUI 6 ir acīmredzama, klaja kopija.

    settings-7 compass-6 calendar-23

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    19.08.2014 12:54

    Tad drīz arī Xiaomi varēs savus aparātus uzreiz pārdot par nierēm un citiem donoru orgāniem.

    Nettwerk
    19.08.2014 13:07

    Hmm, nesaskatu pilniibaa nekaadu liidziibu. Mees jau pie shii dizaina straadaajam nu vairaak kaa gadu – Janis Palkavnieks. Xiaomi taa turpiniet, malachi. Tikai par.
    Nez man rodas jautaajums ko cilveeki nebljauj ka iOS kopee no WP?

    19.08.2014 14:56
    Reply to  Nettwerk

    Tak īsu brīdi pabļāva, kad iOS 7 tapa publisks. Bet tā kā Windows Phone “neviens nelieto”, tad kaut kā īsti šīs runas neattīstās. Bet vispār, jā, Windows Phone jau no sākta gala bija tik plakans, cik vien tas ir iespējams un tagad visi citi savā ziņā skrien līdzi.

    20.08.2014 06:02

    Jāgaida kad rom-u formātā parādīsies, labprāt pārliktu, jo izskatās tiešām labi. :) Kautgan LG dizains ar nav slikts pats par sevi.

    Reklāma