Web Analytics
More
    Reklāma

    Jūrmalas pilsēta uzsāk komunikāciju sociālajos tīklos

    Jaunākie raksti

    Jūrmalas pilsētas dome uzsākusi komunikāciju sociālajos tīklos, lai paplašinātu saziņas iespējas ar kūrortpilsētas iedzīvotājiem un viesiem. Jūrmalas pilsētas oficiālie profili pieejami sociālajos tīklos Facebook, Draugiem, Twitter un Instagram ar lietotājvārdu @JurmalaLV. Tuvākajā laikā tiks uzsākts darbs arī pie jaunas pašvaldības mājas lapas izveides.

    Viena no svarīgākajām Jūrmalas pašvaldības prioritātēm līdztekus pilsētvides sakārtošanai, sociālā atbalsta sniegšanai un kūrorta attīstībai, ir informācijas apmaiņas uzlabošana ar iedzīvotājiem un plašsaziņas līdzekļiem. Komunikācijas veidošana sociālajos tīklos ir mērķtiecīgs solis, lai Jūrmalas jaunumi kļūtu vieglāk un ērtāk pieejami. Šogad arī plānots sākt darbu pie mūsdienīgas un funkcionālas pilsētas mājas lapas izstrādes, lai izveidotu interaktīvu komunikācijas platformu par pašvaldības notikumiem un aktualitātēm.

    Reklāma

    “Tradicionāli pilsētas iedzīvotājiem pašvaldības aktuālā informācija par notikumiem pilsētā ir pieejama drukātā veidā Jūrmalas pašvaldības informācijas biļetenā un elektroniski – pašvaldības mājas lapā www.jurmala.lv. Taču labi apzināmies, ka tendences komunikācijā jau sen ir attīstījušās, un pašvaldībai ir jāizmanto iespējas būt noderīgiem un atvērtiem savas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem arī citos saziņas kanālos,” uzskata Mārketinga, sabiedrisko attiecību un ārējo sakaru pārvaldes vadītāja Līga Dzirnekle. “Pagājušajā gadā uzsāktās strukturālas izmaiņas jau sākotnēji bija virzītas uz to, lai stiprinātu labas pārvaldības principu ievērošanu, tostarp, veidotu daudz pieejamāku, caurspīdīgāku un atvērtāku pašvaldības komunikāciju ar sabiedrību. Saziņas kanālu paplašināšana ir viens no soļiem šī mērķa īstenošanā.”

    Jūrmalas pilsētas jaunumiem var sekot līdzi:

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma