Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube uzlabo dizainu, vieglāk lietojams no televizoriem

    Jaunākie raksti

    Dažāda kalibra un vieduma pakāpes “gudrie” televizori arvien vairāk iemājo mūsu mitekļos un noteikti ir gadījies pukoties par to, ka šāda vai tāda to aplikācija nedarbojas pietiekami stabili vai ērti lietojama. YouTube video serviss varētu būt viena no populārākajām uz šādiem televizoriem darbinātajām aplikācijām un šodien oficiālais YouTube blogs izplatījis patiešām patīkamu ziņu.

    Tagad YouTube ir pārstrādāts dizains, jeb lietotāja saskarne, lai serviss būtu ērtāk lietojams uz patiešām lieliem ekrāniem, piemēram, televizoriem. Atjaunotā aplikācija jau ir pieejama Xbox One videospēļu konsoles lietotājiem un drīzumā tiks izplatīta arī citās ierīcēs. Jaunais dizains ļauj ērtāk piekļūt video kanāliem un sarakstiem (playlists). Tagad lietotāji var uzreiz pēc pieteikšanās ērti piekļūt jaunākajiem abonēto kanālu video, kā arī What to Watch video sarakstam. Zemāk video var iepazīties ar uzlaboto YouTube dizainu.

    Reklāma

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=KbnbDmC4F10]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Marcis Buhholcs
    15.08.2014 08:40

    Sen bija laiks. Vismaz uz mana 2011. gada Philips TV, Youtube aplikācija ir neganti bremzīga, neatkarīgi no interneta ātruma. Arī ļoti neparocīga, ar pulti viņu vadīt ir mokas. Prasās klaviatūra un pele.

    vilnis salenieks
    15.08.2014 12:12

    2013.gada Samsung TV ar visu peli un klaviatūru web pārlūkošana un lietošana ir neērts un bremzīgs pasākums. Bet neskatoties uz to, šad tad paskatos kādu garāku Ytube pārraidi. Redzēs vai šis aps ko mainīs

    Reklāma