Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC šonedēļ piedāvās Zoe aplikāciju vairumam Android lietotāju

    Jaunākie raksti

    HTC ir paziņojis, ka drīzumā vairums citu Android viedierīču īpašnieki varēs izmēģināt spēkus  HTC Creative Labs veidoto aplikāciju darbināšanā. HTC jau kādu laiku cenšas atšķelt pašu veidotās aplikācijas no operētājsistēmas un izvieto tā Google Play veikalā. Zoe ir viena no interesantākajām HTC aplikācijām, tā jau ir pieejama Play veikalā, bet aplikāciju var ielādēt tikai saderīgos HTC viedtālruņos.

    Zoe aplikācija savāc bildes un video klipiņus no viedtālruņa galerijas un izveido nelielu video ar muzikālu noformējumu. Katrs pats arī var izmantot Zoe, lai pašrocīgi izveidotu video no telefonā esošā vizuālā satura. Zoe ļauj pievienot 16 paša uzņemtas fotogrāfijas un video, kas pēcāk tiek pārvērsti interesantā gala rezultātā.

    Reklāma

    Līdzvērtīgu funkciju nodrošina Google+ aplikācijai līdzi nākošā Attēlu apstrādes iespēja. Tā ļauj veidot automātiski sakārtotu filmu no viedierīcē esošiem video un foto. Diemžēl Google+ aplikācija šo funkciju piedāvā tikai Nexus un Motorola ierīcēm ar Android 4.4 KitKat operētājsistēmu.

    AvotsRe/Code
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mareks Matisons
    14.08.2014 10:42

    Uz mana Sony šis nav pieejams. Ir pārāks par Magisto (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magisto) ?

    14.08.2014 10:47

    Pagaidām nav pieejams! Magisto ir maksas, ja grib likt vairākus video, vismaz tā bija gada sakumā.

    Reklāma