Web Analytics
More
    Reklāma

    Moto G2 būšot pieejams jau 10. septembrī, cena krietni augstāka

    Jaunākie raksti

    GSMarena ziņo, ka Motorola jaunie viedtālruņi Moto G2 un Moto X+1 būšot pieejami pasūtīšanai jau 10. septembrī. Moto G2 saņems izmēros modernāku ekrānu, bet pārējā specifikācija (ieskaitot izšķirtspēju) paliks gandrīz tāda pati kā Moto G. Lielākā problēma būs Moto G2 cenā – 250 eiro vairs nav nekāds joks. Oriģinālais Moto G, atceļojis pie mums, izmaksāja ap 155 eiro. Pat Moto G 4G modelis ir aptuveni 25% lētāks, nekā Moto G2.

    Moto G2 būs aprīkots ar 5 collu ekrānu un 720p izšķirtspēju ar 294 ppi (šobrīd – 4.5 collas un 720p ar 326 ppi). Tāpat identisku sniegumu piedāvās pazīstamā Snapdragon 400 čipkopa ar četru kodolu 1.2 GHz Cortex-A7 procesoru un Adreno 305, kā arī 1 GB RAM. Kamera spējas paaugušās no pieticīgiem 5 megapikseļiem uz 8 megapikseļiem. Moto G2 saņems arī Android 4.4.4 KitKat un 8 GB iekšējo atmiņu. Par microSD karšu pievienošanu nekas nav teikts.

    Reklāma

    Diemžēl par Moto X+1 nekas tuvāk vēl arvien nav zināms.

    Jāatzīst, ka esmu liels pirmā Moto G fans un lietoju to arī ikdienā jau vairāk kā pusgadu. Viedtālrunis ir vilinošs Android jauninājumu un cenas dēļ. Piekrītu, ka kamera varēja būt labāka, bet neesmu atradis nevienu citu tik ērtu un ikdienā patīkami lietojamu viedtālruni par līdzvērtīgu cenu. Protams, var iegādāties Galaxy S5 un noraudzīties kā tas zaudē savu vērtību un spozmi, bet par to cenu vari arī apdāvināt savu ģimeni ar veselu kaudzi Moto G (latvietis-praktiskais).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    robcixx
    12.08.2014 20:23

    turpināšu lietot moto g līdz tas karoti noliks

    Reklāma