Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei kļuvis par Lietuvas Basketbola federācijas partneri un jauna turnīra patronu

    Jaunākie raksti

    Īsi pirms FIBA Pasaules kausa augusta beigās Spānijā, Lietuvas Basketbola federācija organizē starptautisku turnīru ar jaunā partnera – Āzijas IKT uzņēmuma Huawei atbalstu.

    Huawei Cup 2014 notiks Žalgiris arēnā Kauņā, no 16. līdz 18. augustam, un tajā piedalīsies komandas no četrām valstīm – Lietuvas, Grieķijas, Jaunzēlandes un Slovēnijas.

    Reklāma

    Lietuvas Basketbola federācijas prezidents Arvīds Sabonis saka: „Jau daudzus gadus pie mums viesojas dažādu valstu nacionālās izlases. Nolēmām vienot tās turnīrā, kas, ceram, kļūs par tādu pašu tradīciju kā Grieķijā notiekošais Akropoles kauss. Tieši pirms pasaules čempionāta tas radīs lielisku sacensības garu komandās un atbalstītājos, kā arī ir kā Lietuvas izlases veltījums tiem basketbola faniem Baltijā, kas nedosies atbalstīt izlasi uz Spāniju. Priecājamies, ka šai jaunajai iniciatīvai ir ļoti spēcīgs partneris – Huawei“.

    Lietuvas basketbola federācijas un Huawei sadarbība ietver atbalstu ne tikai Lietuvas nacionālajai basketbola izlasei un starptautiskā turnīra Huawei Cup 2014 organizāciju, bet arī dalību dažādos federācijas sociālajos projektos un palīdzību Lietuvas studentu basketbola līgai.

    „Katrā valstī meklējam partnerus to vidū, kas cenšas sasniegt augstākās virsotnes un, zinot Lietuvas basketbola komandas panākumus, izvēle bija viegla. Mēs visi zinām, cik daudz emociju ir sportā un kā vēlamies tās saglabāt, fiksēt fotogrāfijās un ierakstīt video rullīšos. Esmu pārliecināts, ka šajā ziņā varam būt lielisks partneris Lietuvas basketbolam,” saka Žangs Ksibo (Zhang Xibo), Huawei vadītājs Baltijas reģionā.

    Huawei Cup 2014 spēļu grafiks:

    16. augusts

    • 16.15 Slovēnija – Jaunzēlande
    • 19.00 Lietuva – Grieķija

    17. augusts

    • 16.15 Slovēnija – Grieķija
    • 19.00 Lietuva – Jaunzēlande

    18. augusts

    • 17.15 Grieķija – Jaunzēlande
    • 20.00 Lietuva – Slovēnija

    Šajā turnīrā Lietuvas izlase spēlēs tās spēcīgākajā sastāvā – komandai pievienosies arī Jons Valančūns.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    aigi
    11.08.2014 15:34

    Kur aizķēries Huawei Ascent P7 apskats?

    Reklāma