Web Analytics
More
    Reklāma

    Google iegādājas saziņas servisu Emu, gaidām Hangouts uzlabojumus

    Jaunākie raksti

    Emu esot viens no labākajiem tiešsaistes saziņas klientiem (aplikācijām), par kuru neesmu dzirdējis ne es, ne tu. Emu pats sevis dēvē par saziņas rīku ar iebūvētu sekretāri un šodien tika izziņots, ka Google šo uzņēmumu ir iegādājusies, turklāt 25. augusts iezīmēs pēdējo dienu, kad Emu kā atsevišķs serviss vēl pastāvēs. Izklausās netipiski Google, kura patentus un idejas izsūc no uzņēmuma vairāku mēnešu laikā.

    Zinātāji norāda, ka Google plāno ļoti strauju sava Hangouts servisa attīstību. Iesākumā no Emu tikšot pārņemta virtuālā sekretāre, kura spēj nojaust saņemtā teksta aptuvenu saturu. Emu pēcāk var saņemtās ziņas beigās piekabināt klāt informāciju papildinošas saites uz notikuma vietu, filmas aprakstu, atgādinājumu uzstādīšanu u.tml. Aplikācija pat spēj automātiski nosūtīt atbildi, ja viedtālruņa lietotājs atrodas pie automašīnas stūres.

    Reklāma

    Emu-screenshots-640x371

    Cerams, ka drīzumā Google papildinās Hangouts un Gmail aplikācijas ar līdzvērtīgām iespējām. Šāds pavērsiens viedtālruņus beidzot daļēji padarītu viedus.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=cJQUksUDpn8]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Imants Imants
    07.08.2014 15:02

    Ka tikai neiznāktu pasliktinājums. Rodas iespaids, ka vēl mazliet un sāksim kvēli ilgoties pēc ‘just SMS app’. :-)

    Artis Abols
    07.08.2014 15:38
    Reply to  Imants Imants
    KKTK
    07.08.2014 16:06

    Kamēr mierīgi brauc uz mājām, asistents sastrīdēsis ar tavu sievu, mīļākajai nopirks zvērādas kažoku, bet tavs auto jau būs pārdots kādā zviedru bankas izsolē :D

    Artis Abols
    07.08.2014 16:10
    Reply to  KKTK

    Pavisam ne nereāla ainiņa uzburta ;)

    Nettwerk
    07.08.2014 17:18

    Lai piedod emu, whatsapp, hangouts utt. Bet nu neviens mani kaut kaa nesaista ne ar iespeejaam net to ko vinjas piedaavaa. Pirms iznaaca BBM prieksh Windows Phone 8.x lietoju Kik Messenger. Nu jau laikam buus nedeelja kaa lietoju BBM un neko citu man nevajag.

    GundarsBarons
    09.08.2014 13:31
    Reply to  Nettwerk

    Tas BBM iet arī uz datora? Kur atšķirība, kas labāks kā citiem? Bez ironijas, tiešām interesē. Pagaidām Hangotu uzskatu par labāko, bet tas jau pieraduma jautājums.
    Jācer, ka ar to asistentu tiešām nebūs kā jau te minēja “ka tik nesanāk pasliktinājums”. Kad par daudz sāk programmā visādu lieku fīču bāzt, tas beidzas ar pāruzblīdušu programmu, kura mirst savā nāvē un tās vietā atkal uzrodas kaut kas tīrs, nesamudrīts”. Nu tāds programmu attīstības mūžīgais cikls.

    Nettwerk
    09.08.2014 17:58
    Reply to  GundarsBarons

    BBM prieks PC var uzlikt izmantojot Bluestacks un tad sazinies ar paareejiem.
    BBM ir joprojaam nepiedirsts ar suudiem u.c. zarazu kuras nahren man. Lai arii beta tikai prieksh WP, bet straadaa stabili.
    Nav super duper fiichas, lejuplaadeet jaunus pokemonus, smailijus vai ko citu. Taapeec uz citu fona neko iipashi neizcelsies ja vien zinjas tiek kripteetas caur BB servisu ja nekljuudos.

    Reklāma