Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Search drīzumā varētu tikt papildināts Google Hands-Free

    Jaunākie raksti

    Skārienekrānu laikmeta viens no lielajiem biediem ir viedierīču izmantošana esot pie automašīnas stūres. Tagad visa informācija tiek nodota vizuāli un saruna pa telefonu brauciena laikā ir kļuvusi par salīdzinoši mazu biedu satiksmes drošībai. Daudzi teiks, ka tā nav, bet cik reizes paši esam samelojuši tai pašai Waze aplikācijai, ka sēžam blakussēdētāja krēslā…?

    nexusae0_wm_Screenshot_2014-08-05-15-06-31_thumb nexusae0_wm_Screenshot_2014-08-05-18-32-23_thumb

    Reklāma

    Google drīzumā varētu uzsākt piedāvāt brīvroku sistēmu, kas būs integrēta Google Search aplikācijā. Tā arī vienlaicīgi strādās kā asistents, lai lietotājam vispār nebūtu jāskatās uz viedtālruni. Šis serviss vēl arvien ir izstrādes stadijā, bet ja pareizi noprotams, tas būs kaut kas līdzvērtīgs Moto X servisam, kas visu laiku klausās, lai sadzirdētu komandu.

    Google Hands-Free saskarne būs ērti iekļauta meklēšanas logā un to varēs aktivizēt ar vienu pieskārienu. Tātad serviss “noklausīsies” visu tikai tad, kad lietotājs to atļaus. Tas ir zināms pluss, jo ietaupīs enerģiju un neradīsies privātuma jautājumi. Jāatzīst, ka šādi izveidota brīvroku funkcija beidzot varētu ieieties arī manā ikdienā, kaut gan vēl arvien neesmu sajūsmā par rīkojumu izkliegšanu telefonam angļu valodā.

    nexusae0_download_20140805_185119_thumb

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    06.08.2014 18:01

    Cik dienā standarta pilsētnieks brauc nonstopā? Pusstundu? Stundu? Tiešām tik grūti to laika posmu bez moba pavadīt?

    06.08.2014 21:31
    Reply to  mankulito

    Nav jau tā, ka visi pasaules iedzīvotāji dzīvo Liepājā, Bauskā vai Ludzā. Esmu dzirdējis, ka ir arī lielākas pilsētas, kurās cilvēki uz un no darba mēdz pārvietoties ievērojamus laika posmus. Nevajadzētu domāt tikai savas pilsētas, valsts robežās.

    07.08.2014 08:44

    Nevajag būt tizlam, vajag pameklēt dzīvokli tuvāk darbam, vai otrādi, brašo rīdziniek.

    Reklāma