Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Unpacked notiks 3. septembrī Berlīnē

    Jaunākie raksti

    Samsung izziņojis Unpacked 2014 norisi jau 3. septembrī un konference notiks Berlīnē. Unpacked notiks īsi pirms IFA 2014, tāpēc ir diezgan grūti izprast šādu taktiku. Visi, protams, cer, ka Berlīnē izziņos Galaxy Note 4. Tik pat ļoti iespējams, ka Samsung sagatavojis vēl kādu pārsteigumu, kas tiek labi glabāts no nopludināšanas. Iepriekšējās trīs Note paaudzes tika izziņotas tieši IFA izstāžu laikā.

    Nesen interneta plašumos nonāca informācija, ka Samsung gatavo arī daļēji metālā klātu viedtālruni Galaxy Alpha.

    Reklāma

    Interneta baumas norāda, ka Note 4 ekrāna izmērs netiks palielināts. Pastāv pat iespēja, ka Note 4 ekrāns saruks līdz 5.5 collām, toties QHD (2560 × 1440) izšķirtspēja tam būšot jebkurā gadījumā. Tāpat var gaidīt 2160p, jeb UHD video uzņemšanas iespējas. Galaxy Note 4 noteikti saņems Snapdragon 805 procesoru, bet par Exynos astoņu kodolu procesoriem ziņas netiek sniegtas.

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Brix
    05.08.2014 18:11

    Ceru ,ka šis būs glītāks un nebūs sastopami s5 nevajadzīgie nieki .

    08.08.2014 09:08

    Kursoram vajadzētu uztaisīt grafisku “timeline” pasākumiem ar filtrēšanas iespējām. Lietotājs ienāk un uzreiz var apskatīties kas kur notiek. Tās preses konferences no Samsung, Apple, Microsoft, Google un pārējiem ir kā ikgadējā jaunā seriāla sezona… sākas Augusta begiās un turpinās pāris mēnešus.

    Reklāma