Web Analytics
More
    Reklāma

    Vertu paraksta piecu gadu sadarbības līgumu ar Bentley

    Jaunākie raksti

    Angļu luksusa mobilo telefonu ražotājs Vertu ir parakstījis piecu gadu sadarbības līgumu ar Bentley – vienu no pieprasītākajiem luksusa auto zīmoliem pasaulē. Sadarbības rezultātā tiks izlaisti pieci dažāda dizaina viedtālruņi.

    Vertu mobilie tālruņi ir roku darbs, kuru detaļas tiek izgatavotas un sakomplektētas Apvienotajā Karalistē, izmantojot tikai augstākās klases materiālus. Jau iepriekš telefonu ražotājs ir sadarbojies ar tādiem luksusa flagmaņiem kā Ferrari, Lapo Elkann un Ermenegildo Zegna. Zīmola mērķis – nodrošināt savus klientus ar ekskluzīviem tālruņiem, apvienojot ekspertu meistarību, augstas kvalitātes materiālus un inovatīvas tehniskās iespējas.

    Reklāma

    “Vertu ir mūsdienu angļu meistarības rezultāts. Izveidot sadarbību ar automobiļu ražotāju mēs vēlējāmies, lai nostabilizētu mūsu pozīciju luksusa preču tirgū. Telefoni tiks kopīgi izstrādāti, sadarbojoties abu uzņēmumu dizaineru komandām, kuri ieviesīs inovācijas ne tikai materiālu izmantošanā un dizaina niansēs. Mēs esam pārliecināti, ka zīmolu sadarbības rezultātā radītie telefoni patiks mūsu klientiem, kuri novērtē izsmalcinātību, meistarību un precizitāti inženierijā,” stāsta Massimiliano Pogliani, galvenais Vertu izpilddirektors.

    Plānots, ka pirmais zīmolu kopdarbs, „Vertu Bentley” tālrunis, tiks prezentēts 2014. gada oktobrī. Vertu un Bentley noslēgtais līgums paredz, ka kopā tiks prezentēti pieci dažādi viedtālruņi, kur katrs aptvers autentiskus Bentley dizaina elementus un ekskluzīvus dzīvesveida pakalpojumus.

    P.S. Aicinu izlasīt Vertu Signature Touch apskatu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma