Web Analytics
More
    Reklāma

    Google sola attīstīt Hangouts, veidos uzticamu biznesa palīgu

    Jaunākie raksti

    Google Hangouts ir saukts visādi un palēnām šis serviss apaudzēts ar SMS saņemšanu Android viedtālruņos un dažādām iespējām arī citās platformās. Sīkāk par Google Hangouts sāku interesēties Chromebook apskata ietvaros, jo pats vēlējos cilvēkam ieteikt līdzīgu 13 collu klēpjdatoru ar Chrome OS. Diemžēl izrādījās, ka Chromebook nespēs darbināt Skype un vienīgā saziņas iespēja būs Google Hangouts.

    Google jau kādu laiku vēlas savus Chromebook iesmērēt biznesa lietotājiem, bet vienmēr atrodas kādas nepilnības. Tagad nolemts, ka Google Hangouts uzdevums būs vilināt biznesa lietotājus šajā virzienā. Google garantēs servisa 99.9% darbspējas laiku (uptime). Trešo pušu izstrādātājiem pieejamas jaunas iespējas un paplašinātas arī konferenču zvanu iespējas.

    Reklāma

    Manas jūtas pret Hangouts ir dalītas. No vienas puses SMS funkcija strādā godam, bet diez vai varēšu piespiest kādu pārcelties no Skype uz Hangouts dažu zvanu veikšanai. Šī Chrome OS ierobežotība ir nepārdomāta un manā prātā Hangouts pilnībā saistu pamatā ar Chrome OS. Jāatzīmē, ka ir un bija daudzi Google servisi, kas nīkuļo un tiek nogalināti. Google+ nav iegājies un G+ komanda sāk izšķīst. Līdzīgi notika ar RSS lasītāju, Orkut un daudziem citiem Google servisiem. Gan jau Google spēj izmērīt Hangouts lietotāju paradumus un atbilstoši rīkoties, bet man šķiet, ka šis serviss arī ir lemts iznīcībai vai vismaz tam pienāktos pamatīga pārstrāde. Nebūtu SMS funkcijas Android viedtālruņos, nekad nevērtu Hangouts vaļā.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=ULfD5mBQ-xw]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristens
    31.07.2014 14:48

    SMS funkcija strādā godam??? Labākajā gadījumā katru trešo sms saņemu.

    Nēesmu vienīgais….
    Nexus 5

    GundarsBarons
    31.07.2014 14:59

    Cik lietotāju, tik paradumu. Kopš GoogleTalk palika par Hangouts, es lietoju tikai to un skypu kopš tiem laikiem esmu atvēris pāris reizes, kad zvana man. Neredzu nevienu mīnusu Hangots, strādā daudz labāk par skypu, ziņas starp ierīcēm sinhronizējas sekundes laikā, sms ideāli, sarakste ideāli, video ideāli, bildes var pārsūtīt, savu atrašānās vietu tāpat, redzi vai otrs izlasījis, vai raksta. Ko vajag vēl mesendžerī? Nevienu reizi nav nogļukojis, ko nevar teikt par skypu. Tāpat nesaprotu WhatsApp popularitāti. Atsevišķa programma jau tā pārbāztajā smartfonā. Pēc gada vēl sāk maksu iekasēt. Par ko? Identiskas programmas. Protams, var jau gribēt lai mesendžeris renderē, kompilē mūziku, apstrādā tabulas un vēl ko, bet manuprāt, tomēr no mesendžera ir jāprasa tas kam tas paredzēts.

    31.07.2014 14:59

    Manuprāt haungouts ir vislabākā ziņu apmaiņas aplikācija. Īsti neredzu jēgu izmantot sms funkciju taču viss cits ir desmit soļus priekšā skype.

    31.07.2014 17:00

    Iepriekš Google Hangouts bija ideāls rīks konferences videozvaniem, bet tagad, kad Skype šī iespēja arī ir bez maksas, uz Hangouts vairs tā īsti neskatos. Darbā sanāk izmantot, bet personiskām vajadzībām diez vai pie tā ķertos.

    GundarsBarons
    01.08.2014 13:40

    Subjektīvi liekas, ka Skype video ir zemāka kvalitāte. Un pie lēna neta, Hangouts video vēl iet, kad skype video jau ir uzkāries. Bet tas protams, subjektīvi un ļoti atkarīgs no situācijas

    Jēkabs Balodis
    31.07.2014 18:16

    Nesen nejauši uzgāju funkcijai office web aplikācijās – var čatot skype izmantojot tās. Itkā iespējams ir veikt arī zvanus, bet to man nesanāca pagaidām izdarīt.

    Reklāma