Web Analytics
More
    Reklāma

    SwiftKey saņem jauninājumu, kas it kā labojot klaviatūras lēnīgumu

    Jaunākie raksti

    SwiftKey ir iecienītākā Android ekrāna klaviatūras aplikācija, kas pavisam nesen kļuva par bezmaksas aplikāciju Google Play veikalā. SwiftKey piedāvā ērtu klaviatūru un aplikācija mācās no lietotāja paradumiem, piedāvājot nākamos vārdus un labojot neprecizitātes arī latviski. Šķiet, SwiftKey ir sasniegusi savu pārbāztības slieksni, tā ir kļuvusi lēnīga, bet jaunā aplikācijas versija to (gandrīz) izlabo.

    SwiftKey klaviatūrai ir nejauks ieradums parādīties ekrānā vairākas sekundes pēc tās izsaukšanas. Komentāru sadaļā lietotāji norāda, ka v5.0.2.4 labojums tomēr nav spējis izskaust aplikācijas lēno darba uzsākšanu. Mani novērojumi liecina par to pašu – nekas nav kļuvis ātrāks.

    Reklāma

    Aplikācijas jauninājums piedāvā arī jaunas klaviatūras izkārtojuma tēmas, bet ko gan tādas dod, ja pati aplikācija ir lēnīga. Faktiski tās startēšana tiek novērtēta kā vislēnākā no populārākajām Play veikalā esošajām klaviatūru aplikācijām. Latviski rakstošajiem gan nav milzīgas izvēles, jo SwiftKey šajā disciplīnā pārspēj citas aplikācijas, bet angliski rakstošiem ir milzīgas iespējas lietot citu ekrāna klaviatūras aplikāciju, piemēram, Swype vai Google tastatūru, kas ir pieejama bez maksas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    30.07.2014 10:00

    Man ir gana labi ar Xperia oriģinālo klaviatūru.

    LOOK
    31.07.2014 00:25
    Reply to  Kaspars

    Man arī tā likās, līdz pamēģināju Android L klavieri (mazāk kļūdu).

    ..
    30.07.2014 10:34

    nezinu, nejūtu uz nexus 5 nekādas aiztures, varbūt uz vājākiem telefoniem tā ir. Lietoju SwiftKey jau divus gadus, un neko labāku neesmu atradis, gan no vārdu paredzēšanas viedokļa, gan arī no izskata, salīdzinot ar to pašu google oriģinālo tastatūru.

    30.07.2014 15:46

    Ieladejas ok, ja neliek tās jaunās, raibās themes.

    Reklāma