Web Analytics
More
    Reklāma

    Better Open With aplikācija – pielāgojama citu aplikāciju atvēršanas izvēlne

    Jaunākie raksti

    Android operētājsistēma un aplikāciju klāsts brēktin brēc pēc veselas aplikāciju krātuves izveidošanas viedtālrunī. Aplikāciju darbības bieži pārklājas, dažreiz pat aplikācijas uzspiež neplānotas papildu iespējas. Viena no tādām ir feinais failu menedžeris ES File Explorer, kurā iekļautas arī vairākas citas funkcijas, piemēram, video atskaņotājs un lejupielāžu menedžeris. Android iebūvētā iespēja izvēlēties vēlamo aplikāciju, protams, nav nekur pazudusi, bet dažiem lietotājiem ar to ir par maz. Tieši tādēļ ir Better Open With aplikācija.

    Clipboard09 Clipboard05 Clipboard06

    Reklāma

    Aplikācijas ideja uzsāka savu dzīvi Reddit kopienā un kādu laiku Better Open With aplikācija bija beta stadijā. Tagad tā pieejama visiem interesentiem, kuri ikdienā izmanto plašu aplikāciju klāstu. Patīkamākā Better Open With aplikācijas atšķirība ir atliktais vēlamās aplikācijas startēšanas laiks, kad dod pārdomu mirkli pirms konkrētas aplikācijas startēšanas.

    Clipboard04 Clipboard03 Clipboard02

    Better Open With aplikācija ir pilnīgi bez maksas, tajā pat nav reklāmu, tāpēc nav iemesla to neizmēģināt, ja bieži savā ekrānā redzi vairāku aplikāciju izvēlni.

    Clipboard08 Clipboard01

    Saiti uz aplikāciju meklē zemāk pie Avota.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma