Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung uzskata, ka nav jēgas gaidīt divus mēnešu līdz jaunajam iPhone

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā Samsung ar savām reklāmām tieši uzbrūk Apple produktiem. Nevar noliegt, ka dažkārt tiešām Samsung produkcija ir modernāka un piedāvā daudzas fantastiskas iespējas, bet Apple fanu pulks ir grūti iekustināms izmaiņām. Šoreiz Samsung ķēries pie spēriena zem jostas vietas.

    Apple iPhone ir maz mīnusu, bet ekrāna izmērs pēdējos vismaz divus gadus (kopš pāriešanas no 3.5 collām uz 4) tāpat turpina klibot pavisam tālu nopakaļ aiz Android produktu izmēriem un nereti arī kvalitātes. Tiek baumots, ka šogad Apple piedāvās iPhone 6 ar vismaz 4.7 collu ekrānu, bet vēl lielāka izmēra iPhone pāris mēnešus kavēsies un tas varētu ierasties ap Ziemassvētkiem.

    Reklāma

    Samsung uzskata, ka nav ko lieki gaidīt līdz septembrim un iespējamam iPhone 6 ar lielāku ekrānu un jau tagad piedāvā pārmucējiem lielisko Galaxy S5 jaunākajā reklāmas klipā.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=QSDAjwKI8Wo]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Putniņš
    22.07.2014 09:14

    Nez, vai atlikušajiem iFaniem baigi rūp e-krāna collas. Samsung reklāmas kampaņa ir labi izdomāta, kas ir likumsakarīgi tam budžetam, ko viņi tur iegrūž (un gada pārskatā sūdzas, ka biš pārtērējušies). IMO tas, ar ko Samsung netiek galā ir ierīču ekosistēmas integritāte – baigi daudzas fiškas pārklājās ar dzimtajām Android lietām. Visa kā ir par daudz, jo Samsung ir pārāk norūpējies par to, ka varētu būt par maz. Runāju ar Samsung Baltics prezidentu un viņš man skaidrā tekstā pateica, ka Samsung vēlas panākt, lai patērētājs par savu baksi saņem maksimāli daudz. Problēma ir tāda, ka es negribu maksimāli daudz – es gribu, lai tiktu apmierinātas manas vajadzības!

    22.07.2014 10:13

    Lūk, tā arī ir atbilde, kādēļ labprātāk izvēlos LG viedtālruni…

    23.07.2014 09:09
    Reply to  Krist2ps

    Man ir LG, pilns ar bloat, ko nevar izdzēst bez root. Tā kā nav labāks par Samsung.

    23.07.2014 14:28
    Reply to  mankulito

    Te jau runa nebija par tālruņa plusiem vai mīnusiem, bet par to tizlo lekšanu acīs – cik, nu, mēs kruti, ka krāna garumā esam, redz, par Apple pārāki… LG vairāk tīk, ka viņi joprojām ar savu vienkāršumu nozog visus labumus jau no bagātnieku galdiem, kamēr neviens īsti neskatās :)

    Galaxy s3
    22.07.2014 11:58

    Kā Galaxy S3 lietotājs neredzu jēgu pēc S4 un S5.
    Nav šie nākamie modeļi tik ļoti tehnoloģiski pārāki, lai mainītu nepilnus 2 gadus veco S3.
    Bet par topošo S6 gan jau esmu sācis domāt! :)

    Reklāma