Web Analytics
More
    Reklāma

    Google precizē informāciju par Samsung Knox iekļaušanu Android L

    Jaunākie raksti

    Google ir pamatīgi ķērusies klāt Android drošībai, lai spētu pārliecināt milzīgos uzņēmumus savā ikdienā ieviest arī Android risinājumus. Līdz šim lielākais drošības lēciens būs kopā ar Android L gala versijas iznākšanu, jo tajā tiks iekļauti Samsung Knox drošības risinājumi, kurus par derīgiem atzinušas vairākas ASV drošības instances.

    Samsung Knox ir pārgājis Google paspārnē, bet nekas netiek precizēts par darījumu. Šobrīd Samsung Knox var izbaudīt Samsung Galaxy S un Galaxy Note sēriju lietotāji. Knox sargās uzņēmuma datus, lai tie nenonāk nepareizajās rokās.

    Reklāma

    Google nodalīs Knox integrāciju vairākās daļās, kas pilnībā spēs nodrošināt ierīcē esošo informāciju, ja tā nonāks citās rokās. Vislabāk kopējo Knox ideju atspoguļo spēja nodalīt privātās aplikācija no darba. Google apgalvo, ka Knox nodalīs privātās un darba lietas gluži kā divus atsevišķus lietotājus vienā viedierīcē. Android vairākus lietotājus spēj vienā ierīcē spēj apkalpot jau kopš 4.2 Jelly Bean laikiem. Knox ļaus IT administratoriem noteikt aplikācijām dažādas iespējas vai tieši pretēji – tās liegt.

    Knox funkcijas būs tieši atkarīgas no viedtālruņa modeļa un, piemēram, Samsung Galaxy viedierīces saņems Trusted Boot un Customizable Secure Boot, kas liegs piekļuvi izmainīt ierīces sāknēšanas procesus. Tas nozīmē tikai to, ka Android L saņems Knox integrāciju, bet tikai Samsung piedāvās pilnās Knox iespējas.

    knox

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma