Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook drīzumā piedāvās saglabāt saturu vēlākai apskatei

    Jaunākie raksti

    Facebook ir kļuvis par noteikta līmeņa izziņas avotu, it īpaši ja seko kādiem ziņo portāliem, lielām grupu sarunām u.tml. Diemžēl iepriekš visu interesanto nācās paturēt prātā vai izmantot kādu citu aplikāciju, lai saglabātu tiešo saiti uz Facebook ierakstu. Par laimi Facebook drīzumā tiks papildināts ar “Save on Facebook” iespēju, kas ļaus saglabāt aktuālo saturu vēlākai izlasīšanai.

    Save on Facebook pieļaus saglabāt tikpat kā jebko – tekstu, video, saites utt. Android (un arī iOS) lietotāji pavisam drīz var gaidīt jauninājumu savām aplikācijām, kas pievienos šo Save on Facebook funkcionalitāti.

    Reklāma

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=36plmU9Y970]

    Daudzi teiks, ka tieši to pašu varam izdarīt ar ikdienā iecienītām vēlāk-apskatīšanas aplikācijām, piemēram, Pocket. Bet diez vai tu vēlēsies savā Pocket turēt iekšā informāciju par jaunatklāto ēstuvi un salātu receptes, kas noskatītas no draugiem. Tas pats attiecas uz iespēju vēlāk atgriezties pie raksta, lai to komentētu vai apskatītu svaigākos komentārus.

    Redzēsim, kā Save on Facebook tiks realizēts, bet šobrīd izskatās, ka tajā varēs saglabāt kā milzīgu teksta palagu, tā sīku piezīmi vai tikai vienu fotogrāfiju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma