Web Analytics
More
    Reklāma

    ZTE turpmāk savās ierīcēs izmantos Google Now Launcher

    Jaunākie raksti

    Arī pie mums zināmais viedtālruņu ražotājs ZTE ir nolēmis, ka turpmāk savās ierīces uzstādīs Google izveidoto Android palaidēju Google Now Launcher. Tas ir uzskatāms par milzīgu soli uz priekšu, jo iepriekš Google Now Launcher oficiāli varējām redzēt tikai Nexus sērijas ierīcēs. Bet Google Now Launcher zinās arī atturīgu mājas ekrānu cienītāji un to var bez grūtībām uzstādīt teju jebkurā Android viedierīcē. Jāpiebilst, ka Sony Xperia produkti spēj atpazīt citu izstrādātāju palaidējus un bieži neļauj tos uzstādīt.

    Blade Vec 4G būšot ZTE pirmais viedtālrunis, kas saņems Google Now Launcher un neiztrūkstošu Android 4.4 KitKat. Blade Vec 4G vēl nav oficiāli izziņots, bet ziņas par to varam gaidīt drīzumā.

    Reklāma

    Iespējams, šis ZTE solis ļaus arī citiem ražotājiem iet līdzīgu ceļu ar Google Now Launcher kā oficiālu pamata mājas ekrānu noformējumu.

    Google Now Launcher ir ļoti vienkāršots palaidējs, kas saņēmis dziļu Google Now servisu integrāciju. Google Now servisu var katrs pats atslēgt. Google Now Launcher pamatā redzēsim lielas ikonas un veiklu darbību, kas bieži pieklibo vērienīgajās viedtālruņu ražotāju saskarnēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma