Web Analytics
More
    Reklāma

    Piedalies Digitālo Mediju Startup Akadēmijā

    Jaunākie raksti

    Vai Tu dievini digitālos medijus? Vai Tev galvā ir fantastiska ideja, kas mainīs mediju pasauli? TechHub Riga atver pieteikšanos uz pirmo Digitālo Mediju Start-up Akadēmiju, kas no 22. – 24. augustam notiks Rīgā, Zaļā ielā 1.

    Kas ir Akadēmija? Tā ir bezmaksas 3 dienu intensīva programma, kas veidota, lai attīstītu jaunus produktus digitālo mediju jomā. Industrijas profesionāļi sniegs lekcijas un konsultācijas, aptverot tādas tēmas kā globālās mediju tendences, digitālais mārketings, uzņēmējdarbība un komunikācija, aicinās uz kontaktu dibināšanas pasākumu un ļaus Tev radīt, uzlabot un nest savu ideju mediju pasaulē.

    Reklāma

    Nodibinājums TechHub Riga, kam Akadēmija būs pirmais no vairāku pasākumu cikla, meklē lieliskus digitālo mediju prātus un kā atlīdzību dod nenovērtējamas zināšanas – starp mentoriem un runātājiem ir Uldis Leiterts (Infogr.am), Egils Boitmanis (Infinitum8), Džesika Andersone (MTGx MediaFactory), Patriks Jansons (MTGx), Andris K. Bērziņš (Buzztale), Jarmo Kusivuori (biznesa vadības, plānošanas eksperts) un Artūrs Mednis (Inspired Digital). Vai esi gatavs pieņemt rīkus, kas parādīs, kāda ir Tava digitālo mediju nākotne?

    Lai kļūtu par Akadēmijas sastāvdaļu, Tu vari aizpildīt komandas vai individuālo pieteikumu.

    Komandas pieteikuma kritēriji:

    • Tu nāc no attiecīgā reģiona (Ziemeļeiropa un Polija);
    • Tev ir konkrēta ideja vai jau eksistējošs digitālo mediju jaunuzņēmums (piemēram, satura un patērētāju biznesi un e-komercija);
    • Tev ir motivētu cilvēku komanda, kas nebaidās iet uzņēmēja ceļu;
    • Tu esi pārliecināts par savas idejas kvalitāti un spēju iekarot globālo tirgu;
    • Tu esi aizpildījis online pieteikuma formu.

    Pārklājot lielāku digitālo mediju interesentu loku, Akadēmija pieņem arī individuālos pieteikumus, kuru izvērtēšana tiek balstīta uz kompetencēm, kas varētu būt nepieciešamas Akadēmijā pieņemtajām komandām un kas garantē dalību Akadēmijā uz visām 3 dienām, ja apstiprinātās komandas atbalsta papildus dalībnieka pieņemšanu komandā.

    Individuālā pieteikuma kritēriji:

    • Tu nāc no attiecīgā reģiona (Ziemeļeiropa un Polija);
    • Tev ir kompetences, kas ir svarīgas digitālo mediju jomā;
    • Tu esi aizpildījis online pieteikuma formu.

    Pieteikšanās beigu termiņš ir 15.augusts, un apstiprinātās komandas un individuālie dalībnieki tiks izziņoti 18.augustā. Akadēmijā tiks uzņemtas ne vairāk kā 10 komandas un limitēts skaits individuālo dalībnieku (ņemot vērā dalībnieka kompetences un komandu vajadzības), un to atlasi veiks TechHub Riga izveidota žūrija. Atceries, ka Akadēmijā piedalīsies tikai spēcīgākās komandas un individuālie dalībnieki, tāpēc divreiz pārliecinies par sava pieteikuma spēju aizraut auditoriju. Akadēmijas darba valoda būs angļu valoda.

    Vai Tev ir drosme veidot savu digitālo mediju scenāriju? Neslēpies aiz durvīm un iepazīsties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, nozares profesionāļiem, investoriem un atbalstītājiem. Esi starp savējiem!

    Digitālo Mediju Start-up Akadēmija top sadarbībā ar Bridgit! un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru valsts atbalsta programmas „Pasākumi motivācijas celšanai inovācijām un uzņēmējdarbības uzsākšanai” ietvaros. Akadēmijas partneris MTGx nodrošina dalībniekus ar specifiskām nozares zināšanām un palīdz veidot saturiski bagātāku programmu.

    Plašāka informācija un pieteikuma forma ir atrodama: http://www.liaa.gov.lv/lv/pasakumi/digitalo-mediju-start-up-akademija

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma