Web Analytics
More
    Reklāma

    Budžeta klases Nokia Lumia 635 ar 4G atbalstu pieejams Latvijā

    Jaunākie raksti

    Latvijā pieejams jauns budžeta klases 4G viedtālrunis Nokia Lumia 635. Tas ir piemērots lietotājiem, kuri vēlas lietot ātru viedtālruni ar augstu veiktspēju par pieņemamu cenu vai spert savus pirmos soļus viedtālruņu pasaulē. Lumia 635 nodrošina tādas funkcijas un iespējas, kādas ierasts lietot tikai augstākās klases ierīcēs.

    Lumia 635 ir iepriekšējā gada labākā zemās cenas viedtālruņa – Nokia Lumia 520 – turpinātājs ar plašākām iespējām. Lumia 635 ir 4G savienojuma atbalsts, Windows Phone 8.1 operētājsistēma, 4,5 collu Clear Black ekrāns, 5 megapikseļu kamera. Ar Nokia Camera lietotni iespējams uzņemt secīgus kustības fotoattēlus, gan pielāgot tādus iestatījumus kā baltā balanss, fokuss, jutība pret gaismu (ISO), slēdža ātrums, spilgtums.

    Reklāma

    Ātru darbību bez aizķeršanās, spēlējot spēles, lietojot Microsoft pakalpojumus (Microsoft Office, OneDrive u.c.) vai strādājot ar dažādām lietotnēm, nodrošina četrkodolu Snapdragon procesors. Viedtālrunim ir 8 GB iebūvētā atmiņa, un to iespējams paplašināt līdz 128 GB, pievienojot microSD atmiņas karti.

    Kā tas ir ierasts Nokia Lumia ierīcēs, arī Lumia 635 pieejams labākais karšu un navigācijas pakalpojums viedtālruņu tirgū – HERE Maps un HERE Drive. Kartes un navigāciju ir iespējams lietot bez maksas un bez interneta savienojuma. Lai lietotu kartes bezsaistē, tās sākotnēji nepieciešams lejupielādēt, izmantojot Wi-Fi interneta savienojumu.

    Nokia Lumia 635 pilnā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena “LMT” veikalos ir 198 eiro. “LMT” klientiem, kuri lieto “LMT” pakalpojumus jau vismaz trīs mēnešus, slēdzot “Mans Komplekts” līgumu uz 24 mēnešiem, Nokia Lumia 635 bez pirmās iemaksas ir pieejama par EUR 8,25 mēnesī un maksājot izvēlētā tarifa plāna mēneša maksu. Nokia Lumia 635 “LMT” veikalos nopērkams koši oranžā un klasiski melnā krāsā.

    Jau ziņots, ka nupat Latvijas tirgū pieejami arī citi Lumia sērijas viedtālruņi ar Windows Phone 8.1 – pirmais Lumia ar divu SIM karšu atbalstu Nokia Lumia 630 un augstākās klases izsmalcināta dizaina viedtālrunis Nokia Lumia 930 ar 20 megapikseļu kameru un OLED ekrānu. Starp citu, Nokia Lumia 930 šobrīd saņemts uz testu un tiek plānots drīzumā izveidot tā apskatu.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=A0nb08Gtl60]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma