Web Analytics
More
    Reklāma

    Promethean iepazīstina ar jauno ClassFlow 2.0 izglītības platformu

    Jaunākie raksti

    Godalgotā izglītības platforma apvieno visas klasē esošās tehnoloģiju ierīces efektīvam darbam un nodrošina plašākās reālā laika vērtēšanas iespējas.

    Pasaules vadošais izglītības tehnoloģiju izstrādātājs un ražotājs Promethean sadarbībā ar izglītības uzņēmumu LIELVĀRDS Latvijas skolas iepazīstina ar brīvpieejas izglītības platformas ClassFlow 2.0 jaunāko versiju. ClassFlow ir interaktīva stundu veidošanas un vadības platforma, kas palīdz radīt multimediālu mācību saturu ērtā un mūsdienīgā mācību vidē. Turklāt tā nodrošina pilnvērtīgu visu klasē esošo demonstrācijas tehnoloģiju un mobilo ierīču izmantošanu, uzlabojot skolēnu iesaisti mācību procesā un sekmējot skolēnu sasniegumus.

    Reklāma

    “ClassFlow ir skolotāja labākais palīgs, lai klasē veidotu aktīvu un iesaistošu mācību vidi un rosinātu ikvienu attīstīt un uzlabot savu individuālo sniegumu,” uzsver Skots Kerijs (Scott Cary), Promethean Mārketinga un produktu vadītājs. “ClassFlow apvieno visas klasē esošās tehnoloģijas, veidojot vienotu mācību vidi un palīdzot skolotājam iesaistīt skolēnus mācību procesā, izmantot individuālu pieeju katra vajadzībām un spējām, kā arī nodrošināt produktīvu savstarpējo sadarbību.”

    Skolotāji var piekļūt ClassFlow risinājumam, izmantojot jebkuru no iecienītākajiem interneta pārlūkiem un ērti uzsākt multimediālu stundu veidošanu kaut vai tajā pašā acumirklī. Turklāt ar ClassFlow skolēnu aplikāciju (pieejama iOS, Android un Windows 8 operētājsistēmās) jauniešu ierīces – kā, piemēram, klēpjdatorus, planšetes – var vienkārši savienot ar ClassFlow, lai lietotu sagatavotos stundu materiālus, gatavotu un sniegtu atbildes uz stundās uzdotajiem jautājumiem, radītu savus uzdevumus un citus materiālus, kā arī uzņemtu un saglabāt foto. Turklāt skolēnu veikumu tikpat vienkārši iespējams demonstrēt uz mācību klases ekrāniem, piemēram, interaktīvās tāfeles vai citiem digitālajiem ekrāniem, integrējot to kopējā mācību procesā.

    Reģistrēties bezmaksas ClassFlow lietošanai iespējams interneta vietnē http://www.classflow.com.

    ClassFlow 2.0 priekšrocības

    • Apvienojiet un pilnvērtīgi izmantojiet visas klasē esošās izglītības tehnoloģiju ierīces, veidojot un vadot interaktīvas un multimediālas mācību stundas. Iesaistiet skolēnus un veiciniet piedalīšanos mācību procesā, izmantojot jebkuru klasē esošo ierīci ar iOS, Android vai Windows 8 operētājsistēmu un ClassFlow aplikāciju, vai jebkuru ierīci ar kādu no iecienītajiem interneta pārlūkiem. ClassFlow Skolēnu aplikāciju iespējams lejupielādēt Apple iTunes Store, Google Play un Windows Store.
    • Gūstiet reālā laika ieskatu skolēnu darba procesā un sekmēs – ar ClassFlow iespējams saņemt tūlītēju ieskatu skolēnu sekmēs, katra individuālajā izaugsmē un trūkumos, uzdodot jautājumus, veidojot viktorīnas, aptaujas un citas iesaistošas aktivitātes. Sekojiet līdzi sekmēm un to dinamikai reālajā laikā, novērtējiet katra individuālo sniegumu, ko automātiski apkopo šī aplikācija, izaiciniet skolēnus, uzdodot dažādākos jautājumus – teksta, salīdzinājuma, matemātisku izteiksmju, patiesu/nepatiesu apgalvojumu, sakārtošanas un grupēšanas formās.
    • Dažādojiet stundu vadību – veidojiet multimediālu un personalizētu stundu saturu. Rosiniet skolēnus apvienoties un darboties nelielās grupās, katrai no tām piedāvājot savu mācību saturu un stundas norises plānu. Vadiet individuālus pārbaudes darbus visai klasei vai atsevišķiem skolēniem.
    • Iegūstiet vienotu platformu stundu satura veidošanai, vadībai un uzglabāšanai – tagad vajadzīga tikai viena aplikācija lai veidotu, vadītu un pārvaldītu jūsu veidotos interaktīvos mācību materiālus un stundu plānus. Iespēja ērti un vienkārši kombinēt jau esošo saturu no ActivInspire .flipchart darblapām, Microsoft Word dokumentiem, Microsoft PowerPoint prezentācijām, pdf dokumentiem, .notebook failiem, video vai attēliem. Meklējiet un izmantojiet saturu no dažādiem avotiem – Google Drive, OneDrive, DropBox, ārējiem un iekšējiem diskiem, kā arī interneta. Piekļūstiet ClassFlow, izmantojot savus Microsoft Office 365, Google vai Facebook kontus. Koplietojiet citu radītos stundu materiālus un plānus ClassFlow skolotāju tīklā. Veidojiet stundu plānus no jebkuras ierīces, kas pieslēgta internetam.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma