Web Analytics
More
    Reklāma

    Android aproce bērniem LG KizON

    Jaunākie raksti

    Samsung un LG pagaidām ir vienīgie, kas piedāvā Android Wear pulksteņus un tiek paredzēts, ka arī turpmāk šie ražotāji noteiks Android Wear virzienu. LG Kizon ir bērniem paredzēts daļēji vieda aproce, kas pamatā paredzēts saziņai ar bērna vecākiem. LG paredzējis, ka Kizon valkātāji ir pirmsskolas un pamatskolas vecuma bērni.

    LG Kizon dos iespēju vecākiem sekot līdz bērna atrašanās vietai ar iebūvētu GPS un attiecīgu aplikācijas sadaļu vecāku viedtālruņos. Bērna aprocei būs tikai viena poga, ar tās nospiešanu varēs piezvanīt uz iepriekš noteiktu telefona numuru. Visa LG Kizon konfigurācija veicama ar Android viedtālruni vai planšetdatoru.

    Reklāma

    Vecāki no viedtālruņa aplikācijas varēs piezvanīt bērnam un, ja 10 sekunžu laikā bērns neuzsāks sarunu, aproce zvanu pieņems automātiski un vecāki varēs dzirdēt visu, kas notiek pulksteņa tuvumā.

    Attēlos aproce izskatās iespaidīgi liela un ne pārāk ērti lietojama. Tai būs 64 MB RAM, 125 MB iekšējā atmiņa, 400 mAh akumulators, kas nodrošinās 36 stundu darbības laiku. Aprocei būs arī 2G un 3G sakaru tīkli zvanu un datu pārraides nodrošināšanai.

    lg-kizon-2-640x415

    Redzēts, ka suņiem un kaķiem pie kakla siksnas stiprina līdzīgas GPS sekošanas ierīces.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vakuums
    09.07.2014 10:05

    Man šķiet, ka tad jau labāka alternatīva ir ķēde pie šķūnīša, lai arī tad kad baterija beigusies vecāki zin kur atvases palikušas. :)

    Ēriks
    09.07.2014 10:17

    Un rajstu sabojā piepilde par suņiem un kaķiem.
    Par ierīci, LG aizmirsuši uzlikt vienkāršu lietu – pulksteni, Kaut vai parastais elektriskā pulksteņa ekrāniņš būtu ok.

    Krotow
    11.07.2014 00:26

    Varbūt vēl pagalmam, kura sīkie spēlējās, aplikt apkārt elektrisko ganu?

    Reklāma