Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung otrā ceturkšņa rezultāti parāda vājus pārdošanas apjomus

    Jaunākie raksti

    Pasaules lielākais viedtālruņu ražotājs Samsung izziņojis savus ne pārāk iepriecinošos šī gada otrā ceturkšņa finanšu rezultātus. Kopējais visu elektronisko ierīču (arī tosteru un epilatoru) pārdošanas apjoms sasniedzis 51.4 miljardus ASV dolāru, kamēr peļņa – 7.1 miljardu.

    Šis ir otrais ceturksnis pēc kārtas, kad samazinās gan ieņēmumu, gan peļņas apjomi. Samsung apgalvo, ka jau vairākus mēnešus bremzējoties viss viedierīču tirgus un šādi rezultāti jau bija gaidāmi. Tāpat Samsung saskaras ar ļoti spēcīgiem konkurentu piedāvājumiem. Tie ir lētāki un bieži vien arī ātrāki un simpātiskāki par Samsung veidojumiem. Lielākais Samsung bieds esot Xiaomi un arī Lenovo ir sasparojies.

    Reklāma

    Planšetdatoru tirgus ir vēl mazaktīvāks, jo daudzi jau iegādājušies savu planšetdatoru un to aprite ir daudz lēnāka, nekā viedtālruņiem. Lasi – tos retāk sadauza vai noslīcina. Samsung iedāvā ļoti plašu planšetdatoru klāstu un izceļas ar ļoti labiem ekrāniem un nelielu svaru.

    No Samsung varam drīzumā gaidīt baumām apvīto Note 4 milztelefonu, kas papildinās fantastisko un iemīlēto Note sēriju ar vēl vienu lielisku viedtālruni. Jau tagad ar Note 3 maz kas spēj mēroties spēkiem.

    AvotsRe/Code
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Poasis
    08.07.2014 15:13

    Latviešu valoda tekstā ir vienkārši izcila… “milztelefons”.
    “Lielākais Samsung bieds esot Xiaomi un arī Lenovo ir sasparojies”. Teikums tāds, ka šķiet viņu neviens nav lasījis.

    09.07.2014 07:26
    Reply to  Poasis

    Tā nu mēs te saucam tos fabletus (phablet). Milztelefons vismaz skan saprotami un latviski. Kas attiecas uz Xiaomi un Lenovo, tad tie tik tiešām Ķīnas pusē ir sasparojušies un Samsung rada pamatīgas galvassāpes.

    Krotow
    08.07.2014 15:25

    Visi “viedo” verķu pircēji beidzot ir sapirkuši ko gribēja.

    08.07.2014 23:28

    beidzot cilvēki atver acis un saprrot, ka nav vērts pirkt plastmasas mēslus, kas karas non stopā.

    09.07.2014 07:24

    Rekomendējama lasāmviela par mobilo tehnoloģiju biznesu kopumā un to kāpēc Samsung ir iekūlies ķezā (nav sava softa): Smartphone truths and Samsung’s inevitable decline [http://stratechery.com/]

    Reklāma