Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung reklāma brutāli salīdzina Galaxy Tab S ekrānu ar iPad

    Jaunākie raksti

    Ne katrs var atļauties savu produktu salīdzināt ar Apple veikumu, bet šoreiz Samsung izmēģina spēkus arī šajā mārketinga disciplīnā. Samsung sarosījies pat reklāmā nosaukt konkurenta vārdu, nevien tikai šā tā kaut kur dot mājienu par konkurentu. Ar to Samsung Galaxy Tab S vēlas pieteikt sava veida kariņu ar savu lielāko konkurentu.

    Galaxy Tab S galvenais pārdošanas ierocis ir tā traki simpātiskais ekrāns. Super AMOLED 1600 x 2560 punktu 8.4 collu (ap 359 ppi) nav nekāds joks un iPad mini 2 tam pat īsti nestāv klāt, ja skatāmies tehnisko specifikāciju virzienā. Nevar arī noliegt, ka Samsung Super AMOLED ekrāni ir elpu aizraujoši, krāsaini un spilgti.

    Reklāma

    Galaxy Tab S 8.4

    Arī manās rokās šobrīd nonācis Samsung Galaxy Tab S 8.4 (SM-T700) un tuvāko nedēļu laikā varam gaidīt šī planšetdatora apskatu.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=i_BWNZriReo]

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=cxZlZQJ6-FM]

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=6GXt7HluCfE]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    03.07.2014 09:27

    Lai jau salīdzina, ja ir iemesls. Personīgi es vairs savā tālrunī nevēlos redzēt ne-AMOLED ekrānu.

    Rūdolfs Putniņš
    03.07.2014 09:35

    Runā, ka Sammijs beidzot ticis galā ar trakajām krāsām. Amoled kā tehnoloģija man patīk, bet dažiem eksemplāriem esmu redzējis problēmas ar pelēko toņu gradāciju un krāsu balansu. Kontrastains attēls ir forši, bet nejau nu “Lūcija Debesīs ar Dimantiem” stilā.

    03.07.2014 09:49

    Šeit es gribu piemest klāt pāris centus no savas pieredzes. Man pašam ir bijis pirmās paaudzes iPad mini un tagad ikdienā lietoju otrās paaudzes iPad mini. Pamatā ierīci izmantoju ziņu un grāmatu lasīšanai. Tātad, svarīgi, lai displejs “neēd” laukā acis. Dažas dienas pamēģināju palietot arī jauno Samsung Galaxy Tab S un secināju, ka tam tik tiešām displejs ir zvērīgi košs un augstos apgaismojuma līmeņos tas ir brutāli spilgts. Secināju, ka lasīšanai ērtāks (neitrālāks) būs iPad mini. Tiesa, pieņemu, ka vairums lietotāju grib kapāt košas spēlītes, skatīties bildes un video un tad feināks šķitīs Samsung produkts. Tātad pirms šādas ierīces iegādes ir labi jāaizsver kādiem nolūkiem to plānojam lietot.

    Rūdolfs Putniņš
    03.07.2014 10:08
    Artis Abols
    03.07.2014 10:09

    Jā, ir vairāki dimmeri, mēģināšu ar tiem paspēlēties planšetes izmēģināšanas laikā.

    Rūdolfs Putniņš
    03.07.2014 10:16
    Reply to  Artis Abols

    Es šo biju domājis vairāk kā joku. Tik pat labi var jau izmantot ND saulesbrilles. Gan jau, ka spilgtumu var pieregulēt, bet jautājums, vai tas neizjauc krāsu balansu.

    Artis Abols
    03.07.2014 10:40

    Grāmatām krāsu balanss nav diez ko būtisks. Tab S ir pelēko krāsu energo taupības režīms, kas būtiski samazina ekrāna spilgtumu, iespējams, ka tajā var piešķilt kādu grāmatu aplikāciju. Vēlāk izmēģināšu.

    Reklāma