Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung papildina budžeta viedtālruņu klāstu ar Galaxy Core II, Galaxy Ace 4, Galaxy Young 2 un Galaxy Star 2

    Jaunākie raksti

    Samsung šodien ir papildinājis savu budžeta Android viedtālruņu klāstu ar četriem jauniem telefoniem: Galaxy Core II, Galaxy Ace 4, Galaxy Young 2 un Galaxy Star 2. Visas četras ierīces ir aprīkotas ar jaunāko pieejamo Android 4.4 operētājsistēmas versiju un vienkāršotu TouchWiz Essence lietotāja saskarni.

    Samsung Galaxy Core II

    samsung-galaxy-core2-specs

    Reklāma

    Telefons ir aprīkots ar 1.2 GHz četrkodolu procesoru ar 768 MB operatīvo atmiņu, 4 GB iebūvēto atmiņu, ko var papildināt ar microSD atmiņas kartēm līdz 64 GB, skārienjutīgu 4.5 collu 800 x 480 pikseļu izšķirtspējas TFT displeju, 5 megapikseļu aizmugurējo autofokusa kameru ar zibspuldzi un VGA priekšējo kameru. Ierīcei ir 2000 mAh akumulators un tās svars ir 138 grami. Galaxy Core II atbalsta WiFi b/g/n un Bluetooth 4.0 bezvadu savienojumus. Telefons pieejams baltā un melnā krāsā un aizmugurējais vāciņš atgādina ādu. Ierīcei ir divu SIM karšu atbalsts. Plānotā ierīces mazumtirdzniecības cena ir aptuveni 160 eiro un pārdošanā Latvijā tā nonāks augustā.

    Samsung Galaxy Ace 4

    samsung-galaxy-ace4-specs

    Telefons ir pieejams 3G un 4G versijā un abiem modeļiem atšķiras tehniskā specifikācija. 3G modelis ir aprīkots ar 1 GHz divkodolu procesoru ar 512 MB operatīvo atmiņu, bet 4G modelim iebūvēts 1.2 GHz divkodolu procesors ar 1 GB operatīvo atmiņu. Abām ierīcēm ir 4 GB iebūvētā atmiņa, ko var papildināt ar microSD atmiņas kartēm līdz 64 GB, skārienjutīgs 4 collu 800 x 480 pikseļu izšķirtspējas TFT displejs, 5 megapikseļu aizmugurējā kamera ar zibspuldzi un VGA priekšējā kamera. 3G modelim ir 1500 mAh, bet 4G modelim – 1800 mAh akumulators. Svars attiecīgi 123.8 grami un 130.3 grami. Galaxy Ace 4 atbalsta WiFi b/g/n, Wi-Fi Direct un Bluetooth 4.0 bezvadu savienojumus. Telefons pieejams baltā un melnā krāsā un aizmugurējais vāciņš atgādina ādu. Ierīcei ir divu SIM karšu atbalsts.

    Samsung Galaxy Young 2

    samsung-galaxy-young2-specs

    Telefons ir aprīkots ar 1 GHz vienkodola procesoru ar 512 MB operatīvo atmiņu, 4 GB iebūvēto atmiņu, ko var papildināt ar microSD atmiņas kartēm līdz 32 GB, skārienjutīgu 3.5 collu 480 x 320 pikseļu izšķirtspējas TFT displeju, 3 megapikseļu aizmugurējo kameru bez zibspuldzes. Ierīcei ir 1300 mAh akumulators un tās svars ir 108 grami. Galaxy Young 2 atbalsta WiFi b/g/n un Bluetooth 4.0 bezvadu savienojumus. Telefons pieejams baltā un melnā krāsā. Ierīcei ir divu SIM karšu atbalsts. Ierīces mazumtirdzniecības cena ir aptuveni 85 eiro un pārdošanā Latvijā tā nonāks augustā.

    Samsung Galaxy Star 2

    samsung-galaxy-star2-specs

    Telefons ir aprīkots ar 1 GHz vienkodola procesoru ar 512 MB operatīvo atmiņu, 4 GB iebūvēto atmiņu, ko var papildināt ar microSD atmiņas kartēm līdz 32 GB, skārienjutīgu 3.5 collu 480 x 320 pikseļu izšķirtspējas TFT displeju, 2 megapikseļu aizmugurējo kameru bez zibspuldzes. Ierīcei ir 1300 mAh akumulators un tās svars ir 107.6 grami. Galaxy Star 2 atbalsta WiFi b/g/n un Bluetooth 4.0 bezvadu savienojumus, taču telefonā nav iekļauts GPS uztvērējs. Telefons pieejams baltā un melnā krāsā. Ierīcei ir divu SIM karšu atbalsts.

    Jauno telefonu pieejamība un cena

    Samsung pagaidām nav izziņojis jauno telefonu cenas un pieejamības informāciju. Līdzko noskaidrosim informāciju par šo jaunumu pieejamību un cenu Latvijā, papildināsim šo rakstu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma