Web Analytics
More
    Reklāma

    LG iepazīstina ar Android Wear darbinātu G Watch viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    LG Electronics  (LG) šodien iepazīstināja ar ilgi gaidīto viedpulksteni  G Watch, kas ir viena no pirmajām ierīcēm, ko darbina  Android Wear – Google operētājsistēma, kas paplašina Android platformas izmantošanu nēsājamās ierīcēs. Uz rokas nēsājama ierīce ar bezpogu veidolu – G Watch uzrunās plašu auditoriju ar tās vienkāršo un minimālistisko dizainu, ātru piekļuvi noderīgai informācijai un vienkāršo savienojamību ar citām Android ierīcēm, ļaujot lietotājiem būt savienotiem jebkurā laikā un vietā.

    G Watch pamatā ir jaudīgs un enerģiju taupošs Snapdragon 400 1,2 GHz procesors, kas apvienots ar zemas enerģijas patēriņa Always-On 1,65 collu IPS ekrānu, kurš piedāvā reālistisku krāsu atspoguļojumu. G Watch palielina Android viedtālruņa funkcionalitāti, piedāvājot ātru piekļūšanu nepieciešamajai informācijai. Ar Bluetooth starpniecību, G Watch rāda īsziņas, paziņo par telefona zvaniem un to veicējiem, ļauj kontrolēt mūzikas atskaņošanu un daudzas citas funkcijas, neizņemot viedtālruni no kabatas vai somas. Savukārt, balss atpazīšanas funkcija ļauj pārvaldīt informāciju vēl atrāk un vienkāršāk. Lietotājiem ir iespējas sūtīt īsziņas vai meklēt informāciju tīmeklī, vienkārši pasakot: “OK Google”.

    Reklāma

    Pateicoties balss atpazīšanas funkcijai, LG spēja radīt G Watch dizainu bez pogām vai taustiņiem. G Watch apvieno formu un funkcionalitāti smalkā, minimālistiskā dizainā ar intuitīvu skārienjutīgu ekrānu. Ar IP67 standartam atbilstošu korpusu, G Watch ir pilnībā pasargāts no putekļiem un ir spējīgs izturēt atrašanos ūdenī līdz 30 minūtēm, viena metra dziļumā.  G Watch būs pieejams divās krāsās – melnā titāna (Black Titan) un baltā zelta (White Gold) – un ir veidots no PVD tehnoloģijā apstrādāta nerūsējošā tērauda karkasa kopā ar raupju silikona siksniņu atbilstošā krāsā. G Watch būs iespējams personalizēt ar jebkuru standarta tirgū pieejamo 22 mm siksniņu.

    G Watch būs pieejams iepriekšējai pasūtīšanai Google Play Store veikalā, sākot ar 25.jūniju 12 valstīs, ieskaitot tādus nozīmīgus tirgus kā ASV, Kanāda, Lielbritānija, Francija, Vācija, Itālija, Spānija, Dienvidkoreja un Japāna. Drīz pēc tam G Watch nonāks mazumtirdzniecībā 27 tirgos, tajā skaitā Brazīlijā, Meksikā, Jaunzēlandē, Singapūrā un Krievijā. Par G Watch pieejamību Baltijas valstīs tiks paziņots atsevišķi.

    LG G Watch galvenās specifikācijas:

    • Čipkopa: Qualcomm® Snapdragon™ 400
    • Operētājsistēma: Android Wear
    • Displejs: 1.65 collas LCD IPS (280 x 280)
    • Atmiņa: 4GB eMMC/  512MB RAM
    • Akumulators: 400mAh
    • Izmēri (G x P x B): 37.9 x 46.5 x 9.95mm
    • Svars: 63g
    • Sensori: 9-Axis (Gyro / Accelerometer / Compass)
    • Krāsas: melna titāna (Black Titan) un balta zelta (White Gold)

    G Watch_3

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    25.06.2014 22:42

    Atsauces!!! Atsauces!! tak redzams, ka raksts ir truli nokopēts un pārtulkots! Par teikumu secība palikusi kā orģinālajā relīzē neskaitot mazas izmaiņas (kā baltijas pieminēšana).

    Pārstājiet atgremot pasaules resursus un bez atsaucēm likt savos resursos rakstus!

    Roberts_B
    25.06.2014 23:21
    Reply to  Janis

    Tur taču pie autora skaidri un gaiši norādīts, ka tā ir relīze. Kāda tur atgremošana vai neatgremošana? – Uz ko tieši kursora redakcijai vajadzētu atsaukties – uz PRšiku, kurš sagatavojis un izsūtījis medijiem materiālu?

    Kursors.lv
    26.06.2014 00:19
    Reply to  Janis

    Kā jau Roberts norādīja, tad šī tik tiešām ir preses relīze. Par to liecina atzīme “PR” uzreiz zem virsraksta. Kas attiecas uz atsaucēm citos rakstos, tad tās tiek turētas godā un norādītas avota sadaļā zem paša raksta.

    Raivis Rasnačs
    26.06.2014 09:14

    Moto 360 izskatās daudz pievilcīgāks. G3 ir labākā izmēra/ekrāna attiecība, bet šim gan biezas malas ap ekrānu. Tādā gadžetā kā rokaspulkstenī jau nu gan vajadzētu vietu izmantot pēc iespējas lietderīgāk.

    Reklāma