Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia izlaidusi funkcionālu Android “launčeri”

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka katrs, kuram nav slinkums, uzsācis sava Android operētājsistēmas palaidēja (launcher) izveidi. Pat Nokia ķērusies klāt savai versijai par lietotāja ērtībām un funkcionalitāti ar Z Launcher. Z Launcher pamata ideja ir biežāk izmantoto aplikāciju, kontaktu un mājas lapu izvietošana ērti sasniedzamās vietās.

    Kalendāra skatījums būs galvenais darba dienas vidū, bet Instagram parādīsies, kad izbrauksi no pilsētas. Līdzīgi kā tagad ierasts galddatoru operētājsistēmās, arī Z Launcher piedāvā sākt ievadīt aplikācijas nosaukumu un uzreiz parādīsies vairākas iespējas, kas sakrīt ar dažiem uzrakstītajiem burtiem.

    Reklāma

    Z Launcher lietošana varbūt ir vienkārša, bet tā iegūšanai nāksies atļaut pieeju trešo pušu aplikāciju uzstādīšanai, kā arī jādodas uz Z Launcher mājas lapu (skat. avotu raksta lejas daļā) un aplikācija no tās jāielādē viedtālrunī. Tiek ziņots, ka Z Launcher izmēģināts tikai ar Nexus 5 un Galaxy S modeļu sēriju un citās viedierīcēs šis alpha laidiens varētu nedarboties.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=eZ3od2Hhggo]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Toms
    20.06.2014 16:54

    Novilku izmēģināšanai uz sava Sony, dabūju paziņojumu, ka neatbalsta roototas ierīces:(

    20.06.2014 17:47

    Diemžēl tieši tā, uz roototiem aparātiem var nemēģināt likt. Neizdosies. Un kā runā, tad manta strādā uz Nexus 5; Galaxy S5, S4, un S3; Moto X; HTC One; Sony Xperia Z1. Tā aptuveni.

    21.06.2014 11:21

    M-lapā bija triāls, ko vairs dabūt nevar, jo bija limitēts lejupielāžu skaits…

    Reklāma