Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry gatavo ļoti savādu (kantainu) telefonu

    Jaunākie raksti

    Lai arī vairums BlackBerry jau ir norakstījuši, tomēr šis tehnoloģiju uzņēmums vēl nav miris un ik pa laikam izlaiž pa kādam produktam un pat gatavo jaunas ierīces. Šogad BlackBerry izlaida vidējās klases Z3 un drīzumā sagaidāmi divi jauni BlackBerry telefoni.

    Ja BlackBerry Classic nosaukums uzskatāmi norāda, ka tas būs klasisks blekberijs, tad BlackBerry Passport ir kaut kas pagalam interesants. Tā ir īpaši kantaina ierīce, kas aprīkota ar 4.5 collu 1440 x 1440 pikseļu izšķirtspējas displeju. Interesanti, ka zem tās novietota fiziska QWERTY tastatūra, kuras BlackBerry vienmēr ir mācējis veidot. Zemāk bildē var redzēt šo ierīci “dabā”, to pēdējā finanšu atskaites prezentācijā žurnālistiem uz īsu brīdi parādīja BlackBerry tagadējais vadītājs Džons Čens. Paredzams, ka oficiāli šis produkts tiks prezentēts jau septembrī.

    Reklāma

    Šī ierīce ir platāka par visnotaļ lielo Samsung Galaxy Note 3 milztelefonu un īsti nav skaidra tā mērķauditorija. Var diezgan droši pieņemt, ka šis telefons tiks mērķēts uz biznesa lietotājiem, tomēr tā dizains ir tik jancīgs, ka uz testu to centīsimies nomedīt arī mēs. Vai Latvijā vēl ir BlackBerry ierīču fani, kam būtu aktuālas šī ražotāja ziņas un tā ierīču testi?

    Foto autors: David Friend
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nils
    20.06.2014 10:18

    Kad es beidzot saņēmos un kā otru telefonu iepirku BB, uzzināju, ka serviss tam vairs nemaz nav pieejams, Bite atslēgusi šo servisu un nemaz neplāno atjaunot. Kristaps varētu noskaidrot kaut ko sīkāk? Man neizdevās uz konkrētā modeļa pat internetu pieslēgt, kur nu vēl izslavētais mesidžu serviss.

    Mārtiņš
    20.06.2014 10:39
    Reply to  Nils

    Muļķības! Bite Latvija nodrošina ar BlackBerry pakalpojumu!: http://www.bite.lv/lv/private/services/tariff-plans#tab_2

    Kā jau Kristaps minēja Q10/Z10 un vispār jebkuram BB OS 10 telefonam nav nemaz nepieciešams BlackBerry pakalpojums!

    ReinisRu
    20.06.2014 10:31

    Nekad neesmu lietojis BB telefonu,taču man bija Nokia E6 ar qwerty un man patika. Būtu interesanti palasīt kvadrātainā BB testu.

    vilnis
    20.06.2014 10:51

    arvien vairāk un vairāk kā nākošo telefonu apsveru ar fizisko qwerty, pa pusotru gadu rakstīšana ar touch ir noriebusies līdz kaklam. Un BB ir kā visticamākais kandidāts. Priecājos, ka atšķirībā no Q10 ir atgriezuši arī navigācijas pogas :)

    aigi_nr1
    20.06.2014 11:12

    Ja ir iespējams, ar prieku lasītu BB testus.

    vilnis
    20.06.2014 11:19

    Tur jau tā lieta, ar BB ir visādas problēmas, valoda, viduvējā kamera pat flagmaņiem, cik zinu arī navigācija @LV ir nekāda, bet neērtība ar touch klaviatūru ir kļuvusi pārāk nospiedoši kaitinoša..

    aigi_nr1
    20.06.2014 12:34
    Reply to  vilnis

    nu par navi nav tiesa uz mana Bolda (pirms 2 gadiem) nebija problēma, pat labāka uz to mirkli kā Google maps. Domāju, ka pašreiz ir vēl lābak, jo vari vilkt jebkuru Android navi aplikāciju.

    aigi_nr1
    20.06.2014 12:39

    Godīgi sakot pameklēju info par Passport un liekas, ka būs jāpaseko līdzi šim aparātam. Izskatās savāds, bet iespējams, dabā izskatīsies krietni labāk. Patīk jau man tie BB qwerty. Vienīgi šaubas, vai tik šaurā joslā ieliktā klaviatūra netraucēs turēt un rakstīt vienlaicīgi, jo būs disproporcija starp turēšanas vietu uun pārkari, ja tā var izteikties.

    Vērotājs
    21.06.2014 18:38

    Izskatās atšķirīgi no standarta “androīddizaina a la samsung” un stilīgi…

    still rocking
    21.06.2014 23:57

    izskats ir no sērijas “lol” :)

    Reklāma