Web Analytics
More
    Reklāma

    10 labākie Moto 360 viedpulksteņa ciparnīcas dizaini

    Jaunākie raksti

    Vēl ir jāpaciešas līdz brīdim, kad varēsim steigties iegādāties Android Wear darbinātos Moto 360 viedpulksteņus, tomēr jau tagad programmētāji un dizaineri pūlas vaiga sviedros, lai paspētu sagatavot aplikācijas šīm ierīcēm.

    Lai raisītu interesi par Moto 360 viedpulksteni, Motorola izsludināja pulksteņu ciparnīcu dizainu konkursu. Tajā piedalījās vairāki simti dizaineru, kas kopā iesniedza 1300 darbus. Žūrija, kas sastāvēja no Motorola UX/UI dizaineriem un dizaina nodaļas vadītāja Džima Viksa (Jim Wicks), izvēlējās 10 finālistus. Ikviens interesents tiek aicināts doties uz Motorola Google+ lapu un līdz 24. jūnijam nobalsot par sev tīkamāko dizainu. Visvairāk balsis saņēmušā dizaina autors tiks pie sava Moto 360 viedpulksteņa. Jāatzīmē, ka faktiski visi finālā tikušie darbi ir satriecoši. Kurš dizains tev patīk visvairāk?

    Reklāma

    1
    1. Autors: Layton Diament
    2
    2. Autors: Will Rodriguez
    3
    3. Autors: Aramis Negron
    4
    4. Autors: Jose Azua
    5
    5. Autors: Pawel Hanusowski
    6
    6. Autors: Dave McCarthy
    7
    7. Autors: Jason Wang
    8
    8. Autors: David Pascual
    9
    9. Autors: Paul Stringer
    10
    10. Autors: Tyler Allicock
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    19.06.2014 14:41

    I want this

    19.06.2014 22:55

    Visi šie darbi ir infantīls fufelis. Izņēmums ir Dave McCarthy, kas vismaz kādreiz pulksteni ir lietojis, ne tikai uz to skatījies joka pēc. Bet tāpat viņa darbs nav nekas ievērības cienīgs.

    KLF
    20.06.2014 11:00

    Ceru kad uz pulksteņa iznākšanas laiku lietotājs pats varēs pārslēgties starp vairākiem sev tīkamajiem dizainiem.

    Uldis
    20.06.2014 13:02

    Dizaini jau protams smuki, un arī pats dzelzis tīri glīts. Man tikai viena lieta ne visai patīk šajos Gudrpulksteņos – lai cik smuku dizainu tu neuzliktu tai ciparnīcai, tu to redzēsi tikai uz brīdi – “pamodinot” pulksteni… manuprāt parastajos pulksteņos tieši tur ir tā burvība ka smukais ciparnīcas dizains ir redzams visu laiku un papildina pašu pulksteņa dizainu, kamēr šādi gudrie pulksteņi snaudas režīmā izskatās kā “Līvu akvaparka” skapīša aproce… nu labi jau labi, nedaudz pārspīlēju, tik traki jau nav. Man pagaidām no gudrajiem pulksteņiem vis labāk patīk tie kam e-tintes displejs – ok, grafiski nav tik izteiksmīgi, toties ar iespēju apstāties :D

    Krotow
    20.06.2014 13:14
    Reply to  Uldis

    Pēc būtības arī pēc nosacījuma izslēgts displejs pulkstenim nav nekas ārkārtējs. Jau 1980-tajos bija elektronisko pulksteņu modeļi ar pēc nosacījuma izslēgtiem gaismas diožu tipa indikatoriem (tie paši LED, tikai nevis ar matricas tipa displeju, bet ar lieliem no segmentiem veidotiem cipariem :) un nekas – pat sur tur bija kā kulta objekti. Galvenā problēma visai nēsājamajai elektronikai ir baterijas ietilpība/patēriņš. Pulksteņiem tas ir vēl kritiskāk, jo tur iekārtas izmēra dēļ ir maz vietas (pārāk liels pulkstenis būs ļoti neērts) un lietošanas veids paredz darbu 24/7/365 režīmā. CIk sapratu, esošie datorpulksteņi jālādē vismaz reizi nedēļā, kas pulkstenim ir kaut kā dumji.

    Reklāma