Web Analytics
More
    Reklāma

    Garmin aptvēruši, ka neviens neiegādājas nenormāli dārgas aplikācijas

    Jaunākie raksti

    Bija nepieciešams apbrīnojami ilgs laiks, lai Garmin attaptos, ka neviens negrasās iegādāties GPS navigācijas aplikāciju par vairākiem desmitiem eiro. Vairāki konkurenti jau gadiem piedāvā līdzīgas funkcijas bez maksas vai par minimālu maksājumu. Līdzvērtīgs spēlētājs ir arī Google Maps, kas pēdējā laikā spēj piedāvāt apbrīnas vērtu izaugsmi.

    Garmin Viago aplikācija ir pirmais izstrādātāja solis 21. gadsimtā. Par 73 eiro centiem var iegādāt aplikāciju, kas piedāvā vienkāršu navigāciju visiem pasaules ceļiem. Kā pirkumi lietotnē tiek piedāvāti dažādi bonusi – nogriešanās joslu asistents un aplikācijas pilnvērtīga lietošana bezsaistē, bet tas nav nekas unikāls.

    Reklāma

    Diemžēl, tas arī ir viss ko Garmin Viago aplikācija spēj piedāvāt un atkal nonākam pie jautājuma – vai tas ir iztērētās naudas vērts. Google Maps ar nelielu datu patēriņu piedāvās daudz plašākas iespējas, tai skaitā sabiedriskā transporta informāciju vairākās pasaules metropolēs pilnīgi bez maksas.

    Garmin Viago nevar uzskatīt par pašu veiksmīgāko izstrādātāja idejas pārjaunojumu, bet tas ir mazs, neveikls solis pareizajā virzienā.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=2l6Y62aID3g]

    [Papildināts] Katra bonusa piepirkšana maksā 8.99 eiro. Gribi bezsaistes navigāciju Eiropā – maksā. Gribi citu reģionu – maksā.

    Izskatās, ka Sygic pat ir pārgājis uz pavisam bezmaksas risinājumu sniegšanu. Premium iespējas ietver vairākus nebūtiskus uzlabojumus, bet navigācija un karšu segums ir bez maksas. Tur pat vairs nav trial versija navigācijai, bet to nevaru apgalvot, jo sākumā tiek piešķirta izmēģinājuma versija pilnam iespēju klāstam. Kāds varbūt var komentēt par Sygic šībrīža nosacījumiem bezmaksas navigācijai?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis
    20.06.2014 11:42

    Jā, patiešām lieliski jaunumi. Vēl kaut ko līdzīgu varētu sagaidīt no TomTom’a kurš ir mans iecienītākais Offline navigācijas softs un dēļ kura biju smagas dilemmas priekšā – Jailbreak’ot telefonu vai tomēr šķirties no pamatīgas summas… bet reāli dēļ tām pāris reizēm gadā kad nepieciešama navigācija ārzemēm, īsti roka neceļās maksāt tādu lielu naudu, jo man reāli nekur vairāk tā Offline navigācija nav vajadzīga…

    Uldis
    20.06.2014 13:15

    par Sygic, iTunēs rakstās:
    Enjoy FOREVER FREE: offline TomTom maps, POIs, route planning & free map updates. High quality maps from TomTom and other providers are stored on your iPhone or iPad for use without internet connection.

    To get the most of the app upgrade to premium and enjoy lifetime: 3D maps, turn-by-turn voice-guided navigation, lane guidance, speed limit warnings & junction view with lane indicator arrows at complex intersections.

    Tā ka ja grib saucamo Turn-by-Turn navigāciju, tad jāapgreido… bezmaksas versijā varēs tikai aplūkot karti, saplānot maršrutu, bet ne navigēt.

    Reklāma