Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā oficiāli pieejams Nokia Lumia 630 ar divu SIM karšu atbalstu

    Jaunākie raksti

    Latvijā sākta jauna budžeta klases viedtālruņa Nokia Lumia 630 tirdzniecība. Tas ir pirmais Lumia sērijas viedtālrunis ar divu SIM karšu atbalstu, kā arī pirmā ierīce ar jaunāko Windows Phone 8.1 operētājsistēmu.

    Nokia Lumia 630 ir ātrs viedtālrunis ar augstu veiktspēju un plašām personalizēšanas iespējām par pieejamu cenu. Tam ir 4,5 collu LCD ekrāns ar Corning® Gorilla® Glass 3 aizsardzību, maināmi aizmugures vāciņi, 5 megapikseļu kamera. Tālrunim ir arī Nokia Camera attēlveidošanas lietotne, ar kuru var gan uzņemt secīgus kustības fotoattēlus, gan pielāgot tādus iestatījumus kā baltā balanss, fokuss, jutība pret gaismu (ISO), slēdža ātrums, spilgtums.

    Reklāma

    Tāpat kā visiem Nokia Lumia sērijas viedtālruņiem, arī Lumia 630 lietotājiem pieejams labākais karšu un navigācijas pakalpojums viedtālruņu tirgū – HERE Maps un HERE Drive. Kartes un navigāciju ir iespējams lietot bez maksas un arī bezsaistē. Lai lietotu kartes bezsaistē, tās sākotnēji jāielādē, izmantojot Wi-Fi interneta savienojumu.

    Ātru darbību bez aizķeršanās, spēlējot spēles, lietojot Microsoft pakalpojumus (Microsoft Office, OneDrive u.c.) vai strādājot ar dažādām lietotnēm, nodrošina četrkodolu Snapdragon procesors. Viedtālrunim ir 8 GB iebūvētā atmiņa, un to iespējams paplašināt līdz 128 GB, pievienojot microSD atmiņas karti.

    Nokia Lumia 630 aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena Latvijā ir 180 EUR, un tas līdz jūnija beigām būs pieejams mobilo sakaru operatoru veikalos. Viedtālrunis ir radīts divās versijās – Lumia 630 ar vienas un divu SIM karšu atbalstu. Latvijas tirgū šobrīd pieejams Lumia 630 ar divu SIM karšu atbalstu melnā un dzeltenā krāsā, bet Lumia 630 ar vienas SIM kartes atbalstu – baltā krāsā.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=xPJLuKI7WpA]

    Windows Phone 8.1

    Šajā vasarā visiem Nokia Lumia viedtālruņiem ar Windows Phone 8 (WP8), būs pieejams programmatūras atjauninājums – Windows Phone 8.1 ar vairākām, tikai Lumia lietotājiem pieejamām funkcijām, to ar nosaukumu “Lumia Cyan” Lumia WP8 viedtālruņos varēs lejupielādēt, pieslēdzoties Wi-Fi. Šis atjauninājums sniegs virkni dažādu jaunu funkciju un iespēju, piemēram, paziņojumu centru (Action Center), jaunus programmatūras dizaina elementus, sākuma ekrānam būs pieejamas vēl plašākas personalizēšanas iespējas, tajā skaitā arī fona attēla pievienošana.

    Latvijas tirgū šobrīd pieejami seši Nokia Lumia sērijas viedtālruņi ar Windows Phone 8: sešu collu Nokia Lumia 1520 ar 20 megapikseļu kameru, Nokia Nokia Lumia 1020 ar 41 megapikseļu kameras sensoru, ar metāla un polikarbonāta korpusu aprīkotais Nokia Lumia 925, vidējās cenu kategorijas Nokia Lumia 1320 ar 6 collu ekrānu, kā arī budžeta klases viedtālrunis Nokia Lumia 625 ar 4.7 collu ekrānu un augstu veiktspēju. Tāpat arī Latvijā nopērkams cenas ziņā pieejamākais Windows Phone viedtālrunis – Nokia Lumia 520, kas šī gada februārī saņēma Global Mobile Awards apbalvojumu kategorijā “Labākais zemas cenas viedtālrunis”, pārspējot četras šajā kategorijā nominētās citu ražotāju ierīces.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    abc
    17.06.2014 14:43

    Jau sen tas pieejams!

    Kursors.lv
    17.06.2014 15:12
    Reply to  abc

    Neoficiāli, jā.

    Rihards
    17.06.2014 18:07

    Ko nozīmē neoficiāli kristap? visur dzirdu par oficiāli un neoficiāli, bet ……

    Raivis Rasnačs
    17.06.2014 20:58

    Kādreiz Kristapam tapis raksts, kur tas saprotami izklāstīts:
    http://krizdabz.lv/2012/09/kas-ir-pelekie-telefoni-un-ar-kadiem-riskiem-jarekinas-tos-iegadajoties/

    Vērotājs
    18.06.2014 21:16

    Zibspuldzes trūkums tomēr ir nepilnība…

    Reklāma