Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit fitnesa aproces strādās arī ar Windows Phone viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo vietne TechRadar, kompānija FitBit gatavojas tam, ka viņu ražotās fitnesa rokassprādzes būs lietojamas kopā ar Windows Phone 8.1 viedtālruņiem.

    Līdz šim lielie tirgus spēlētāji aksesuāru kategorijā WP viedtālruņiem nepievērsa praktiski nekādu uzmanību. Bet šobrīd izskatās, ka Windows Phone viedtālruņi ir sasnieguši kritiskās masas līmeni, un arvien vairāk ražotāju sāk pamanīt arī šos aparātus.

    Reklāma

    Kā informē ražotājs, tad ar Windows Phone viedtālruņiem strādās Fitbit Flex, Fitbit Force un Fitbit One fitnesa aproces, ka arī visi nākamie jaunie kompānijas produkti. Pagaidām gan nav vēl nekādas konkrētas informācijas par gaidāmo WP aplikāciju, kura ļaus savienot aproces ar viedtālruni. Taču var nojaust, ka aplikācija ļaus vākt lietotāja datus, parādīt tos tālruņa ekrānā un būs arī jau ierastā WP „dzīvā flīzīte” uz viedtālruņa starta ekrāna.

    Šis notikumu pavērsiens var diezgan pamatīgi likt sapurināties citiem aksesuāru tirgus dalībniekiem, jo šī gada pirmajā ceturksnī FitBit ir realizējuši 50% no kopējā pārdoto aksesuāru skaita, kurš sasniedz 2,7 miljonus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma