Web Analytics
More
    Reklāma

    Par jaudīgāko personību Latvijā tehnoloģiju cienītāji aptaujā atzīst Martinu Dukuru

    Jaunākie raksti

    Zīmols HTC, globālais līderis mobilo inovāciju un dizaina jomā, sadarbībā ar Latvijas vadošo tehnoloģiju portālu Kursors.lv aptaujā aicināja ikvienu balsot par jaudīgāko, stilīgāko un skaļāko personību Latvijā. Par aptaujas uzvarētāju balsotāju vērtējumā kļuva skeletonists, divkārtējais olimpietis un siguldietis Martins Dukurs. Apbalvošanas pasākuma galeriju aplūko Kursors.lv Facebook lapā.

    „Tā kā HTC augstu vērtē dizainu, skaņu, jaudu un funkcionalitāti un šīs visas lietas raksturo HTC radīto 2014. gada viedtālruni HTC One (M8), gribējām noskaidrot, kurš Latvijas iedzīvotājs visvairāk atbilst šīm iezīmēm. Arī Latvijā katrā no šīm jomām ir spilgtas personības, kuras ar savu darbību apliecina mīlestību pret labu dizainu, prasmi pārvaldīt skaņu, jaudas un funkcionalitātes spējas vietējā un pasaules līmenī. Mums ir prieks, ka tieši skeletonists ar divkārtēju olimpieša titulu, nesot Latvijas vārdu pasaulē, šogad ir ieguvis šo titulu,” atzīst HTC vadītāja Baltijas valstīs Rudīte Straupe.

    Reklāma

    Viedtālruņu zīmola HTC un tehnoloģiju portāla Kursors.lv rīkotajā aptaujā par jaudīgāko, stilīgāko un skaļāko personību Latvijā bija nominēti pieci sabiedrībā zināmi dažādu jomu pārstāvji, tai skaitā, Martins Dukurs, jaudīgākais latviešu skeletonists ar divkārtēju olimpieša titulu, kurš nepārtraukti slīpē prasmju funkcionalitāti; Baiba Sipeniece-Gavare, viena no stilīgākajām TV un radio personībām, kas ne tikai prot pārvaldīt skaņas viļņus ar balsi, bet arī novērtē izteiksmīgu dizainu; Renārs Zeltiņš, spilgta TV personība un pasākumu vadītājs, kas ar savu jaudu aizrauj pārējos, vienlaikus apliecinot savu cieņu pret labu dizainu; Agnese Rakovska, grupas „Triānas Parks” soliste ar multifunkcionālu balsi un ar izteiktu mīlestību pret labu dizainu; Dons, mūziķis ar jaudu balsī, kas prot izmantot savu gaumes izjūtu dzīvesstila veidošanai.

    Visvairāk Kursors.lv lasītāju balsis saņēmušais aptaujas līderis Martins Dukurs saņēma savā īpašumā 2014. gada jaudīgāko HTC One (M8) viedtālruni. Par jauniegūto titulu skeletonists Martins Dukurs ir patīkami pārsteigts, novērtējot balsotāju izvēli un izsakot pateicību tiem, kas atbalstīja viņu šai aptaujā ar savām balsīm.

    Tehnoloģiju portāla Kursors.lv galvenais redaktors Kristaps Skutelis norāda: „HTC ir viens no nedaudzajiem mobilo ierīču ražotājiem, kas godā tur korpusa materiālu izvēli un savus produktus veido patiešām kvalitatīvi. Jaunais viedtālrunis HTC One (M8) mani apbūra ar savu lielisko metāla korpusu un pārliecinošajām tehniskajām iespējam. Ierīci paņemot rokā, var just, ka tā ir uzticama un stingra gluži kā Martina Dukura rokasspiediens. Lai arī cīņa par jauno telefonu aptaujā bija patiešām sīva, prieks, ka to saņēma Martins Dukurs, kas ar neatlaidīgu darbu Latvijas vārdu nes pasaulē. Lai ierīce kalpo godam.”

    Aptauja, kurā ikviens varēja nobalsot par sev tīkamāko un HTC vērtībām visvairāk atbilstošo nominantu, norisinājās tiešsaistes balsojumā portālā Kursors.lv no 27. maija līdz 2. jūnijam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    valis
    16.06.2014 16:44

    kāds balsotājs neko nesaņēma? :(

    Krotow
    16.06.2014 18:23

    Cik megavatus stundā jaudīgākā persona saražo?

    KKTK
    27.11.2014 17:18
    Reply to  Krotow

    Tāda līmeņa sportistam gan jau ap 400-500W ;)

    Reklāma