Web Analytics
More
    Reklāma

    Android 4.4.3 jauninājums atnesis iepriekš nebijušas problēmas Nexus lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Android 4.4.3 ir viens liels kļūdu labojums, ko gaidījām teju pusgadu. Diemžēl kārtējo reizi Nexus viedierīces dabon ciest, jo Google nav pienācīgi pārbaudījusi Android 4.4.3 KitKat jauninājuma darbību un tajā atklājas jaunas un jaunas problēmas. Vissmagāk ciešot tieši Nexus 4 un Nexus 5 lietotāji – problēmas esot ar WiFi savienojumu stabilitāti un jaunās Dialer aplikācijas darbību. Nexus 4 papildus klāt nākusi nesankcionēta pārstartēšanās problēma, kas ir pavisam nepatīkams blakusefekts.

    Nexus 7 un Nexus 10 lietotāji sūdzas par pastiprinātu akumulatora iztukšošanu un paziņojumu joslas darbības problēmām.

    Reklāma

    Ne visas ierīces ciešot no šīm Android 4.4.3 problēmām. Tās, kuras cieš, to neizrāda regulāri. Iespējams, ka tik dīvaina uzvedība varētu nozīmēt vēl ilgāku kļūdu meklēšanu un attiecīgi arī jauninājumu nodrošināšanu.

    Atkal atliek tikai cerēt, ka Google saņemsies un izlaidīs kārtējo labojuma labojumu, kā tas bija jau ar Android 4.4.1 un 4.4.2. Android 4.4.1 dzīve bija tik īsa, ka to pat varēja nepamanīt daži Nexus ierīču lietotāji. Vēl ir nedēļa līdz Google I/O konferencei, visticamāk, līdz tai nekas netiks sakārtots.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Loks
    17.06.2014 10:25

    Hm, kādu nedēļu uz Nexus 5 man 4.4.3 jau ir, bet it kā nekādas problēmas vēl neesmu pamanījis…

    Reklāma