Web Analytics
More
    Reklāma

    Šajā nedēļas nogalē Rīgā notiks pasaulslavenais seminārs Lean Startup Machine

    Jaunākie raksti

    Šajā nedēļas nogalē Rīgā pirmo reizi notiks pasaulslavenais seminārs Lean Startup Machine – praktiskas trīsdienu apmācības jaunajiem informācijas un mobilo tehnoloģiju uzņēmējiem.

    Lean Startup Machine semināri līdz šim ir notikuši 17 valstīs visā pasaulē, palīdzot nofokusēties uz pelnošām idejām jau vairāk kā 25 000 jauno uzņēmēju. Šis ir pirmais šāda veida pasākums Baltijā, un tas notiks no 13.-15. jūnijam Rīgā, jaunatvērtajā inovāciju centrā The Mill.

    Reklāma

    Lean Startup Machine ir izstrādājuši unikālu metodoloģiju, kas ļauj ātri un efektīvi noteikt, kuras idejas būs dzīvotspējīgas, bet kuras nē. Lean Startup ir termins, kas pirmoreiz parādījās 2008. gadā Eric Ries blogā Startup Lessons Learned. Šobrīd tā ir jau pārbaudīta pieeja biznesa uzsākšanai neiesaistot kapitāla ieguldījumus. Lean Startup principus pasniedz Hārvardas Biznesa skolā un Kalifornijas Universitātē Bērklijā. Pieeju savā darbībā izmanto tādi ievērojami uzņēmumi kā DropBox, Votizen, Intuit, u.c.

    Apmācību laikā Rīgā jaunajiem uzņēmējiem būs iespēja attīstīt un testēt savu ideju dažādu veiksmīgu inovāciju autoru un uzņēmēju vadībā. Kā mentori un spīkeri pasākumā piedalīsies pasaules mērogā atzinību guvušu produktu autori – Marika Graudiņa (PricewaterhouseCoopers), Eldars Loginovs (Fastr Books), Amid Moradganjeh (Google, IDEO), Kristaps Mors (Max Traffic), Viesturs Sosārs (TechHub) un citi.

    Pasākumu atbalsta un līdzorganizē Latvijas Garantiju aģentūra. Vairāk informācijas par Lean Startup metodoloģiju var iegūt Lean Startup Machine projekta tīmekļa vietnē. Vairāk par Lean Startup Machine pasākumu Rīgā, iespējams lasīt pasākuma lapā.

    P.S. Pasākumā var tikt ar atlaidi, ja ievada atlaides kodu “lsm20“.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma