Web Analytics
More
    Reklāma

    Accenture Latvia aicina studentus bez maksas apgūt programmēšanu

    Jaunākie raksti

    Lai mazinātu brīvo darbavietu skaitu informācijas tehnoloģiju tirgū un veicinātu Latvijas konkurētspēju starptautiskajā IT pakalpojumu tirgū, Accenture Latvia aicina informāciju tehnoloģiju studentus, kā arī bakalaura programmas absolventus pieteikties uz bez maksas intensīvajām pieprasītāko programmēšanas valodu apmācībām Rīgā. Pieteikšanās apmācībām beidzas 20.jūnijā.

    „Bezmaksas programmēšanas apmācības Accenture Latvia studentiem pieejamas divas reizes gadā – vasarā un ziemā. Šāds darbinieku atlases veids jeb konkurss uz vakancēm, pierādījis, ka šādi iespējams piesaistīt uzņēmumam labākos un darbiniekus, kā arī izglītot tos studentus, kuriem līdz šim vēl nav bijusi praktiska pieredze kādā no IT uzņēmumiem,” atzīst Accenture Latvia Programmēšanas kursu atlases vadītāja Elena Markovska.

    Reklāma

    Lai pieteiktos uz bezmaksas programmēšanas kursiem, studentam ir jābūt datorzinību vai radniecīgu studiju bakalaura programmas studentam vai absolventam. Jābūt pamatzināšanām kādā no programmēšanas valodām, kā arī jāspēj komunicēt angļu valodā. Lai pieteiktos uz PMO jeb projektu vadītāja asistenta apmācību, nav nepieciešama ar IT nozarei saistītā izglītība, taču ir nepieciešamas labas angļu valodas zināšanas, spēja organizēt un pārvaldīt projektu darbu, kā arī vēlme darboties IT nozares projektos.

    Programmēšanas kursi:  

    • C/C++, 4 nedēļas (30.06.-25.07.)
    • Java, 4 nedēļas (04.08.-29.08.)
    • iOS, 1 nedēļa (04.08.-08.08.)
    • .NET, 4 nedēļas (14.07.-08.08.)
    • ABAP/SAP, 2 nedēļas (18.08.-02.09.)
    • PMO (projektu vadītāja asistenti), 1 nedēļa (25.08.-29.08.)

    Paredzēts, ka pēc kurus noslēguma visiem to dalībniekiem būs iespēja pretendēt uz apmaksātām prakses vietām Accenture Latvijas filiālē, tādējādi uzsākot karjeru vienā no lielākajiem pasaules IT uzņēmumiem.

    „Mūsu pieredze pierāda, ka liela daļa no uzņēmuma darbiniekiem savu karjeru uzsākuši tieši piedaloties mūsu rīkotajos bezmaksas programmēšanas kursos. Daudzi no tiem pašlaik strādā ar starptautiska mēroga projektiem lielākajos pasaules uzņēmumos,” studentu izaugsmes iespējas komentē Maksims Jegorovs, Accenture Latvia izpilddirektors.

    Pieteikties bezmaksas programmēšanas kursiem var līdz 20.jūnijam, aizpildot pieteikuma anketu https://apps.facebook.com/accenture-bootcamp/, kā arī rakstot uz riga.bootcamp@accenture.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    12.06.2014 14:38

    Lūk, šo gan es nesaprotu…. Kāpēc Accenture domā, ka cilvēks pamatus nevarētu apgūt pašmācības ceļā bez visādām studijām augstskolā? Bet tā jau ir… Kā tai filmā teica: “tagad jau galvenais – papīri!”

    E13m3nT
    12.06.2014 16:36

    Domājams ka neizpratne bija par “Lai pieteiktos uz bezmaksas programmēšanas kursiem, studentam ir jābūt datorzinību vai radniecīgu studiju bakalaura programmas studentam vai absolventam.” un nepietiek ar to ka esi pašmācības ceļā jau apguvis programmēšanas pamatus.

    13.06.2014 10:36

    Konkrēts piemērs – es! :D Man nav akadēmiskas izglītības, bet nu jau padsmit gadus esmu IT industrijā, pašmācības ceļā studējot visu, ko pieprasa progress. Un ko man darīt? Lai tiktu kaut kādos nedēļas kursos, stāties neklātienē papīra dēļ? Kā PSRS laikos: bez bumažki ti bukaška, a s bumažkoi – čelovek” ….

    Jautājums
    12.06.2014 16:09

    Vai apmācības ir iespējams apvienot ar darbu?

    Elena
    12.06.2014 16:57

    Programmēšanas mācības plānotas no 9:00- 18:00 katru darba dienu.

    Atbilde
    12.06.2014 17:09

    Būsim reālisti: tas ir domāts studentiem, pie kam pēdējo kursu, jeb uz doto brīdi IT darbonim kas nezkapēc ir bez darba. Jo tā akcija ir nevis lai Tevi apmācītu, bet gan lai Accenture iegūtu sev darbiniekus. Nekāda esošā darba apvienošanas iespējas, tikai studentiem vai bezdarbniekiem tas ir.

    Reklāma