Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieejama visa LG G Watch specifikācija

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka LG G Watch viedpulkstenis būs kā izdales materiāls Google I/O konferencē, kas norisināsies pēc divām nedēļām. Tad arī plānota LG G Watch prezentācija, bet jau tagad pieejama visa informācija par pirmo Android Wear viedpulksteni.

    LG G Watch saņems 1.65 collu TFT ekrānu, 4 GB iekšējo atmiņu un tas svērs 61 gramu. Viedpulkstenim būs apkārtējās vides izgaismojuma sensors, pedometrs (soļu skaitītājs) un 400 mAh akumulators. Tiek uzsvērts, ka ar to vajadzētu pietikt 36 stundām gaidīšanas režīmā. Neizklausās diez ko daudz…

    Reklāma

    Iesākumā citi Android Wear viedpulksteņi saņems līdzīgu tehnisko specifikāciju. Moto 360, kura prezentāciju arī gaida Google I/O laikā, būs līdzīgi aprīkots. Moto 360 vajadzētu būt apaļas formas pulkstenim, kas to pamatīgi atšķirs no citiem viedpulksteņiem.

    Neizskatās, ka šobrīd Android Wear viedpulksteņi spēs radīt kādu apvērsumu valkājamo tehnoloģiju lauciņā. LG G Watch un Motorola Moto 360 izskatās pēc blāvas tehnisko specifikāciju viduvējības. Redzēsim, kādi tie būs lietojamības ziņā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma