Web Analytics
More
    Reklāma

    “Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls” 18. jūnijā uz tikšanos aicina jaunos uzņēmējus

    Jaunākie raksti

    Šā gada 29. aprīlī tika nodibināta biedrība “Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls”, kuras mērķis ir kopīgi pulcēt Latvijas uzņēmējus – biznesa eņģeļus un projektu autorus, lai sekmētu veiksmīgas investīcijas jaunu uzņēmumu attīstībā un izveidē ar strauju izaugsmes potenciālu, augstu pievienotu vērtību, eksporta kapacitāti.

    Biznesa eņģelis ir privātais investors, kurš ir guvis pieredzi uzņēmējdarbībā, un investē līdzekļus start-up projektos. Viņš ir nozīmīgs atbalsts jaunajiem uzņēmumiem ar izaugsmes potenciālu to agrīnā attīstības stadijā. Biznesa eņģelis piepilda gan savu, gan jauno uzņēmēju mērķi – attīstīt jaunu un daudzsološu uzņēmējdarbību.

    Reklāma

    Pirmā biznesa eņģeļu tikšanās ar projektu autoriem notiks 18. jūnijā, plkst. 17.00 – 19.00, Rīgas Biznesa skolā, Skolas ielā 11, Rīgā.

    Projektu autori aicināti pieteikties šeit. Investori, kuri vēlas kļūt par biedrības biedriem, aicināti aizpildīt pieteikumu šeit.

    Biedrības valde izskatīs visus pieteikumus un izvērtēs tos, kurus aicināt uz pirmo tikšanos. Ikviens, kurš būs pieteicies, saņems informāciju par lēmumu. Taču, biedrībā esošajiem biznesa eņģeļiem, ir iespēja elektroniski iepazīties ar visiem iesniegtajiem projektiem. Katram projektu autoram tiks dotas 3 minūtes, lai biznesa eņģeļus iepazīstinātu ar sevi un savu projektu, un 3 minūtes atbildētu uz klātesošo eņģeļu jautājumiem. Pēc pičiem visiem iespēja tālāk kontaktēties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma