Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā dibinātā e-pasta mārketinga kompānija Mailigen piesaista investīcijas vairāk nekā pusmiljona dolāru apmērā

    Jaunākie raksti

    Latvijā dibinātā un starptautisku atzinību ieguvusī e-pasta mārketinga kompānija SIA “Mailigen” saņēmusi investīcijas vairāk nekā pusmiljons ASV dolāru apmērā.

    Latvijā vadošā e-pasta mārketinga kompānija “Mailigen” ir parakstījusi vienošanos par vairāk nekā pusmiljons ASV dolāru investīcijām. Lielākā daļa finanšu līdzekļu ir piesaistīti no investīciju fonda “FlyCap”. Kopumā investīcijas piesaistītas no Japānas un Latvijas.

    Reklāma

    “2014. gads ienesis lielas pārmaiņas uzņēmuma attīstībā. No neliela startup uzņēmuma, kas radīja inovatīvu e-pasta mārketinga platformu, dažu gadu laikā “Mailigen” ir izaudzis līdz lielajam biznesam un ir gatavs pierādīt sevi kā industrijas līderi starptautiskajā tirgū,” saka SIA “Mailigen” līdzīpašnieks Artūrs Bernovskis.

    Piesaistītās investīcijas vairāk nekā pusmiljonu ASV dolāru apmērā plānots ieguldīt e-pasta mārketinga platformas tehnoloģiskajā attīstībā, lai no savas pašreizējās pozīcijas pasaules TOP10 labāko e-pasta servisu vidū kļūtu par vadošo integrētā mārketinga servisu un sniegtu klientiem pakalpojumus, ar kuru palīdzību sasniegt augstāku mārketinga atdevi attiecībā pret ieguldīto.

    Ar investīciju palīdzību tiks veikta virkne uzlabojumu: pakalpojuma infrastruktūras stiprināšana, uzlabota produkta lietošanas ērtība, lielākas datu analītikas iespējas, integrācija ar sociālajiem medijiem, pasākumu menedžments, video iespējas, lielāka e-pasta šablonu dažādība, mobilā aplikācija. Daļa no investīcijas tiks novirzīta arī mārketingam, lai stiprinātu uzņēmuma pozīcijas globālajā arēnā.

    “SIA “Mailigen” sevi ir pierādījis kā vienu no mērķtiecīgākajiem Latvijas startup uzņēmumiem ar pārsteidzoši strauju izaugsmi. Apbrīnojams panākums ir tas, cik daudzās valstīs uzņēmumi izmanto Mailigen. Fonds atzinīgi novērtē uzņēmuma biznesa modeli, kā arī katru mēnesi pieaugošos ieņēmumus un klientu skaitu,” stāsta investīciju fonda “FlyCap” valdes loceklis Jānis Skutelis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma