Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft viedais rokaspulkstenis jau pavisam tuvu nonākšanai veikalu plauktos

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo biznesa izdevums Forbes, tad jau tuvākajā laikā tiks parādīts jaunais Microsoft viedais rokaspulkstenis, par kura patenta pieteikumu mēs jau informējām. Turklāt interesanti ir tas, ka šis aksesuārs būs savietojams kā ar Windows Phone, tā arī ar Android un iOS operētājsistēmu ierīcēm.

    Pie ierīces dizaina un programmatūras ir strādājuši speciālisti no Microsoft Xbox Kinect nodaļas. Pulkstenis saņems krāsaino ekrānu un būs valkājams ar ekrānu, novietotu rokas locītas iekšpusē, nevis uz augšu. Microsoft to skaidro ar vēlmi, padarīt paziņojumus diskrētākus un svešām acīm mazāk pamanāmus. Rokaspulkstenis visas dienas garumā uzraudzīs lietotāja pulsu un citus svarīgākos veselības rādītājus. Ar vienu uzlādi šis aksesuārs strādās divas dienas. Maz, bet acīmredzot labs un krāsains ekrāns prasa savu. Vizuāli jaunums atgādinās Samsung Gear Fit.

    Reklāma

    Ņemot vērā to, ka valkājamās elektronikas tirgus plešas un paliek arvien interesantāks, Microsoft ienākšana tajā ir tikai loģiska. Taču visai veiksmīgs var izrādīties solis, izveidojot iekārtu, kura darbojas ar visām svarīgākajām mobilajām OS. Tas, zinot, ka „dzelži” kurus ražojuši Microsoft, parasti ir ļoti labā līmenī, daudziem var šķist pievilcīgi, un likt izdarīt izvēli par labu Microsoft aksesuāram.

    AvotsForbes
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    30.05.2014 18:31

    Tas, ka MS pievēršas aparatūras ražošanai, man ļoti patīk, bet, ja tas pulkstenis izskatīsies tā kā attēlā, tad nē, paldies! Samsung jau pieļāva šo briesmīgo kļūdu – izveidoja viedierīci un tad uzlika to uz pulksteņa siksniņas. Ražotājiem ir tieksme vispirms domāt par funkcionalitāti un tikai tad par dizainu, kas ir vienkārši briesmīga pieeja. Ja es pirktu viedpulksteni, tagd primāri meklētu skaistu pulksteni un tikai pēc tam datoru. No ražotājiem, kas pareizi pievērsušies šai problēmai, var minēt Kairos, Pebble un, par pārsteigumu, Motorola.

    Reklāma