Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung SIMBAND vēl vairāk rūpēsies par mūsu veselību

    Jaunākie raksti

    Samsung vakar atklājis informāciju par jaunu nēsājamu ierīci, kas sekos līdz mūsu ikdienas aktivitātēm SIMBAND. Faktiski tā ir jaunā Samsung fitnesa ierīču platforma, kas nākotnē ļaus iegūt plašāku informāciju par ierīces nēsātāja ķermaņa rādītājiem un nepieciešamajām darbībām, lai uzturētu sevi formā. SIMBAND varēs uzraudzīt sirds sitienus, asinsspiedienu, ķermeņa temperatūru, fizisko aktivitāšu laikā iztērēto ūdens apjomu. Protams, aptuvena informācija par gandrīz visu minēto pieejama arī tādās aplikācijās kā Endomondo, bet šī informācija ir neuzticama, to izrēķina pēc vidējiem rādītājiem no izvēlētā sporta veida, sirds sitieniem, svara, apkārtējās vides temperatūras, attāluma utt.

    Fitnesa ierīces var uzskatīt par diezgan drošu ieguldījumu, jo visa maksātspējīgā Ziemeļamerika ir kā apmāta ar veselību. Raidījumi, šovi, pavārgrāmatas un TV raidījumi, sporta zāles un privātie treneri ir tikai aisberga redzamā daļa. Tas ir miljardu bizness un kāpēc lai Samsung nenokostu nelielu pīrāga daļu?

    Reklāma

    Pagaidām Samsung vēl tikai “taustās” un izmēģina tehnoloģiju iespējas monitorēt cilvēka fizioloģiskos procesus un var paiet zināms laika sprīdis līdz SIMBAND nonāks tirgū kā gatavs produkts. Ražotājam visi novērojumi jāpanāk bez adatām un citiem neērtības radošiem blakusefektiem.

    simbandsensors

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    29.05.2014 13:38

    Ja viņi tā arī nepaskatīsies tālāk par savu degungalu un spītīgi turpinās tās ierīces sasaistīt tikai ar SHealth un pārējām savām aplikācijām, tad turpat vien būs, kur šobrīd sēž ar Gear un GearFit- būs daži entuziasti, kas to nopirks, padalīsies iespaidos ar pārējiem un vairāk pircēju nebūs.

    Reklāma